Sayfa 145/650 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. endeks giderken çok kar ettirdin çok çıktın ya düşerken düş deli gibi iyice içi boş şirket havası vermeye başladı

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Borsa'da bir düzeltme hareketi, üstüne temettü derken 2'lere yolculuk başlar herhalde...

3.  Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
    Özel Durum Açıklaması (Genel)
    Gönderim Tarihi:31.07.2017 19:19:33
    Bildirim Tipi:ODA
    Yıl:
    Periyot:
    Özet Bilgi
    Bağlı Ortaklığımız Pamukova A.Ş. bünyesindeki İklimya Üretim A.Ş?nin kalan Paylarının Devir Alınmasına Yönelik EPDK Başvurusu Hakkında

İlgili Şirketler [VERUS]
    İlgili Fonlar []

Türkçe

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    31.03.2017 - 14.06.2017 - 10.07.2017
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Bağlı ortaklığımız Pamukova Elektrik Üretim A.Ş.bünyesinde yer alan İklimya Üretim A.Ş.'ye ait kalan payların tamamının devir (İlmühaberlerin Yedieminden Teslim Alınması) alınmasını teminen 31.07.2017 tarihinde (bugün) EPDK'ya izin başvurusunda bulunulmuştur.
    Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Saygılarımızla,
    Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

KAP a düşen haber gayet olumlu ama sen baskılamaya devam et bakalım spek efendi alırsın 3 ün.....
    Agam sen buralara ugrarmıydın beyaa.. Hulk, otkar suyunu çıkardın valla.. Aman burdan Alım yaptım demeyesin. Yoksa seni dökmek için 2.75 kadar basarlar. Sen büyük tahtalara git agam burası sana dar gelir, bizide yakarsın...demedi deme.

4.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Agam sen buralara ugrarmıydın beyaa.. Hulk, otkar suyunu çıkardın valla.. Aman burdan Alım yaptım demeyesin. Yoksa seni dökmek için 2.75 kadar basarlar. Sen büyük tahtalara git agam burası sana dar gelir, bizide yakarsın...demedi deme.
    Girdim ama tahta sığ olduğu için az bir miktar aldım basacağını bildiğim için paçallayarak alırım 2.75 vs de 1-2-3-6 katlayarak... zira bu hafif baskı bu yüzden hep yaşadığım şey
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5.  Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    Girdim ama tahta sığ olduğu için az bir miktar aldım basacağını bildiğim için paçallayarak alırım 2.75 vs de 1-2-3-6 katlayarak... zira bu hafif baskı bu yüzden hep yaşadığım şey
    Tabi tabi.. Eskiler sizin azbir miktarınızı iyi bilirler.. Bende aşşa yukarı tahmin ediyorum. Lakin işin kötü yanı, sizinde peşinizden enaz 10 kişi daha takılıp gelmiştir... Onlarda ortalama 25 bn adetten ×10= 250 bn adet ederki...siz gelin tahtadan adamın enaz 250 bn malını al... Sonrada gitsin diye bekle. Anlaşılan oki bu tahta daha çok baskı yer.. Demedi deme ibrahim...

6. Borsa kâr rekoru üstüne kâr rekoru kırarken i-iihhh diye ıkına sıkına yüzde birkaç çıkan, borsa kâr realizasyonu yaparken mal gibi koşa koşa herkesten fazla düşen embesil hisseye Vertu (Verusaturk Girişim Sermayesi) denir!

7.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Tabi tabi.. Eskiler sizin azbir miktarınızı iyi bilirler.. Bende aşşa yukarı tahmin ediyorum. Lakin işin kötü yanı, sizinde peşinizden enaz 10 kişi daha takılıp gelmiştir... Onlarda ortalama 25 bn adetten ×10= 250 bn adet ederki...siz gelin tahtadan adamın enaz 250 bn malını al... Sonrada gitsin diye bekle. Anlaşılan oki bu tahta daha çok baskı yer.. Demedi deme ibrahim...
    sende haklısın sn dostum
    bizi öyle %3-5 düşürüp dökemez bilirsin düşürdükçe malından olur o yüzden görelim bekleyip sonucu
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. ne basiretsiz adamlar bunlar endeks kaç olmuş hala yerinde sayıyo 4 üzeri maliyetli bir sürü adam var hala 3 ün üzerine çıksammı çıkmasammı onun tereddüdünde takipteki bütün hisseler en az %20 yaptı bu hala geri çekilme derdinde ne iş yapar bu vertu

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 145/650 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •