Sayfa 145/1015 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Hiç konuşmuyorlar ama hiç tanımadıkları birine portföy resmi atıyorlar yani. Başarılı.

Bana ters hadi hisse belki o da bazı hisselerde mümkün değil ne kimsenin lotunu sorarım ne de kendi elimdeki lotu söylerim. En yakınıma bile.
    okuduğunu anlamamışsın herhalde özelden muhabbet ediyorum diyorum demekki bir hukuk oluşmuş muhabbet başka yerlere gitmişki bu sonuç çıkmış aramızda.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tohatlı abi var, palayı sağlı sollu tokatlamaktan hastaneye kaldırmışlar diye söylenti mevcut kulislerde
    Dayucummmmmm longları kapadımmmmm....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. Sohbet odalarında kaç yıldır dostuz yazışıyoruz bir kere görüştük mü diyorlar. Sanırsın yedikleri içtikleri ayrı gitmiyor.

Sosyal medya arkadaşlığı diye bir şey oluştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

9637.........tekrar longggggg ....palanın parası bugün çok.......iyi verdi........

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    sürekli kazanç olmaz ki.
    zarar da edeceğiz elbette aldığımız karardan dolayı, zarar etmek utanılacak bir şey değil ki.
    Askerlik anılarında hiç ahçıhanede patates soyarken,paspas yaparken,tuvalet temizlerken fotoğrafı olanı gördünmü ?
    Silahla ,külahla varsa bazukayla topla tüfekle Rambo kıvamında fotolardır genelde

Burayı da öyle düşünmek lazım

6. hisse vadeliler

HEKTS ve KOZAL eksi faiz var gibi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Herif güçlü duruyorum mesajı veriyor da bakalım akşama ve yarın ne yapacak

8. AKBNK genlde Nisan'dan önce temettü dağıtıyor, SAHOL'de oradan parayı alıp Nisan başı veriyor.

YKBNK, TUPRS, TOASO, FROTO hisselerinde de Mart ayında temettü verebilir şeklinde fiyatlama var gibi.

Sayfa 145/1015 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •