Originally Posted by jayjee Allah yardımcımız olsun gerçekten işimiz zor. HOCAM HELE ŞU MAHKEMEYİ Bİ ATLATALIM GÖRELİM NOLUYO neler yapıyorlar
[QUOTE=kemer77;3250647] Originally Posted by Akadian Her zaman tutmuyor. Maşallah işte idare ediyoruz darısı başınıza. Yatay desteklerden ve trend başlangıç rakamlarını geçince veya teyit için dönünce alıyorum. O rakamların iki üç altına gelince stopluyorum. Çok basit herkes yapabilir. https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...753733a79a.png hocam bu sekılde bır teyıd mı ? İpeke tekniğine pek inanmasam da bunun gibi hocam. Sent from my iPhone
hocam saatlık AL verecek macd hısse toparlıyor kendını allah ızın verırse 4,80 ı bugun kırarız perşembeye ne kaldı ytd
4,73 den berıdır soyluyorum mavd al verecek dıye 4,78 oldu hade ıpeke göster kendını
Originally Posted by narquelie Çok teşekkür ederim... rica ederim
[QUOTE=Akadian;3250725] Originally Posted by kemer77 İpeke tekniğine pek inanmasam da bunun gibi hocam. Sent from my iPhone benim pek inancım yok ipeğe. kozadaysa çok ky gitmez bu eşşeklerr
Originally Posted by kemer77 4,73 den berıdır soyluyorum mavd al verecek dıye 4,78 oldu hade ıpeke göster kendını belki ters köşe etmek için olabilir
Forum Rules
Yer İmleri