Sayfa 146/466 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Gerçekten ilginç Sayın tarantula yok..,normalde bilanço öncesi herzaman yazardı muhasebe konusunda çok iyiydi.....
    Benimle idda ediyordu kar açıklarsa çok Çıkacak demişti o zaman çıkmazsa Teksas’ın dediği doğru demişti unutmadıysam...
    Ben de 100 milyon kar açıklasan ne olur 150 milyon kar açıklasa ne olur demiştim Bu baskıyla hisseyi götürmezler demiştim amaç başka demiştim...

Belki de nickini değiştirdi ve Sayın payrıt tarantula olabilir diye düşünüyorum...🤔

Ne kadar da anlaşamadığımız nokta olsada fikir düşünce namında.. İyi bir arkadaştı hakkını savunan biriydi yakında inşallah gelir Dileklerimizle...🙏🙏

Asla ytd....!!!

2. hı hı kayseri hıhı kayseri zorlaki çıkasın gözü halen cebimizde nah alırsın nah bu seviyelerdende almam inadına şeref yoksunları sizi

3. Bu hissede yanıldım.
    2,30 a çıktı satmadık 1 sene bekledik 2,70 e çıktı satmadık.
    Sonra 2 tl den verdim ve çıktım. Çıktıktan sonrada tek yorum atmadım çünkü elimde hisse yok. 3 defa farklı gelir tablosu gönderdi. Düzelir dedim ama düzelmedi. Kimbilir ben sattım belki düzelir ama ben bıktım bu hisseden. 120 milyon karın 75 e düşeceğini bilsem 2,70 den verir çıkardım. Neyse kalanlara sabır dilerim. Çıktım tamamen borsadan.
    Bitcoin ve kripto paralarda takılacağım bir süre. 2 3 imkb den uzak takılacağım. Piyasaları pek iyi görmüyorum yoksa bu fiyatlardan tekrar geri alırdım. Ama almayacağım. İnşallah yanılırım siz zararınızı çıkarırsınız. Ben zarar ettim kriptodan çıkardım biraz zararımı çok şükür. 3 yılım heba oldu bu tirede. Allah size sabır versin. Başka bir nickle girip yazmıyorum kağıt elimde yok yazmamın anlamı yok bir daha tire almayı düşünmüyorum.
    Kırdıklarım varsa affola hepinize bol kazançlar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir!!

Alıntı Originally Posted by tarantula Yazıyı Oku
    Bu hissede yanıldım.
    2,30 a çıktı satmadık 1 sene bekledik 2,70 e çıktı satmadık.
    Sonra 2 tl den verdim ve çıktım. Çıktıktan sonrada tek yorum atmadım çünkü elimde hisse yok. 3 defa farklı gelir tablosu gönderdi. Düzelir dedim ama düzelmedi. Kimbilir ben sattım belki düzelir ama ben bıktım bu hisseden. 120 milyon karın 75 e düşeceğini bilsem 2,70 den verir çıkardım. Neyse kalanlara sabır dilerim. Çıktım tamamen borsadan.
    Bitcoin ve kripto paralarda takılacağım bir süre. 2 3 imkb den uzak takılacağım. Piyasaları pek iyi görmüyorum yoksa bu fiyatlardan tekrar geri alırdım. Ama almayacağım. İnşallah yanılırım siz zararınızı çıkarırsınız. Ben zarar ettim kriptodan çıkardım biraz zararımı çok şükür. 3 yılım heba oldu bu tirede. Allah size sabır versin. Başka bir nickle girip yazmıyorum kağıt elimde yok yazmamın anlamı yok bir daha tire almayı düşünmüyorum.
    Kırdıklarım varsa affola hepinize bol kazançlar.
    Sattığını hiç düşünemedim... senin gibi yatırımcıdan fayda gelir asla zarar gelmez Şahsıma üzüldüm... fakat zararını çıkarttığın için de sevindim.... keşke biz de 2 tl. 2.50 arası satış fırsatı verdi satıp tekrar alabilirdik 1.32 gösterdiler çakallar.. İşte inatla olmuyor bu işler Sen üç sene zor dayandın ya ben sekiz seneyi geçti ve benim gibi benden eskileride çok biliyorsun zaten...bizlerde yanıldık malesef...
    Bu şirkette her türlü alavere dalavere var bizler yanlış şirkete değil yanlış patrona yatırım yaptık bundan adım gibi eminim.... yoksa bu şirketin bu patronu başka bir şirket olsaydı şu an hisse değeri bu fiyatlarda asla ama asla olmazdı....!!!
    Allah herkese sabır versin 🙏🙏🙏 çok çok Zor dönemlerden geçiyoruz Allah sonumuzu hayretsin işimiz çok zor....size al diyemem...asla kimseye ne al derim ne satın...fakat aradabir forma katılırsanız seviniriz nostalji olur... İnşallah biz de zararımızı çıkartırırız da biz de kurtuluruz....

Şahsıma ben sizi kırdıysam affola..🙏🙏🙏umarım siz daha çok kazanır ve hiç pişman olmazsınız....sanada bol kazançlar saygılar....!!!!
    👍👍

5. Bu şişman kadın obeziteden öldü heralde,tire zaten ölü sezonda ,hiç tepki ve işlem yok

6.  Alıntı Originally Posted by tornacı Yazıyı Oku
    Bu şişman kadın obeziteden öldü heralde,tire zaten ölü sezonda ,hiç tepki ve işlem yok
    Spk ya yazılan onca şikayete nasıl cevap vereceklerini düşünüyordur gaspçılar.
    Ytd.

7. Sayın Tarantula satmanıza ve kurtulmanıza çok sevindim. Bir daha alıpta bu pisliğe bulaşmayın, çok haklısınız.
    Bir gün ben de sattığım günleri görebilecek miyim, hiç sanmıyorum ama, sanırım çocuklara miras kalacak benimkisi.

Allah yolunuzu açık etsin yatırımlarınız size hep kazanç getirsin inşallah.
    Ytd.

8. 1-Arayıp münasip ama sert bir şekilde bu soygunun hesabını sorabilirsiniz.

Merve Koç
    Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi
    yatirimci.iliskileri@mondigroup.com
    216 5475000

ARADIM TEPKİMİ GÖSTERDİM...

2-/spk-sikayet-ihbar işe yaramaz ama yapın mutlaka

https://www.cimer.gov.tr/?bim=CfDJ8C...PR14gTc908XsAw

https://www.turkiye.gov.tr/spk-sikayet-ihbar

ŞİKAYETİMİ YAPTIM.

3-dava açmak

HAZIRLIKLAR....

------------------------------------------------------

TÜRKİYEM MÜSTEMLEKE DEĞİLDİR!
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Sayfa 146/466 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •