Sayfa 146/884 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. VESBE de ki puşta atış serbest. 2018 deki ilk günlerinde Kötü kaşınmış.... VESTL nerdeyse 2 günde %25 prim yapmış , o bilinçli olarak burada baskıyla tutuyor. Tut tutabildiğin yere kadar puşt. Elbet senin kafana vereceğimiz günler gelecek. Buradan almayı hayal ediyorsan , 3 ün birini alırsın....

-------------------------------------------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir... Puşt a itafen yazılmıştır....

2. Sn. Lonely , gerçekten çok kahroluyoruz ama çok..Bu işler neden böyle anlayamadım
    bu kadar net olarak iyi olan bir şirket ne zaman kendini gösterecek ne zaman...

Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    VESBE de ki puşta atış serbest. 2018 deki ilk günlerinde Kötü kaşınmış.... VESTL nerdeyse 2 günde %25 prim yapmış , o bilinçli olarak burada baskıyla tutuyor. Tut tutabildiğin yere kadar puşt. Elbet senin kafana vereceğimiz günler gelecek. Buradan almayı hayal ediyorsan , 3 ün birini alırsın....

-------------------------------------------------------------------------------
    Yatırım tavsiyesi değildir... Puşt a itafen yazılmıştır....

3.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Sn. Lonely , gerçekten çok kahroluyoruz ama çok..Bu işler neden böyle anlayamadım
    bu kadar net olarak iyi olan bir şirket ne zaman kendini gösterecek ne zaman...

Maalesef , bu tip sığ senetlerde derinlik olmayınca, gerçek yabancı da olmayınca , spek dilediğini yapıyor... istediği kadar takla atsın dursun. Aşağılara pasif alım emirlerimi girdim. sıkıyorsa versin aşağı. Aşağıda fazla salamıyor... kaptırcak pozisyonlarını enayi.... tek teselli bulduğum konu , o ilk daewoo haberiyle sattığım pozisyonlarla aldığım senetler ortalama %10 daha fazla kazandırdı..... en azından bu burada baskıyla tutarken , daha önce vermiş olduğum kısmıyla güzel bir getiri elde edersem sorun olmayacak..... Zaten VESBE yi artık 15-16 dan önce satmamam lazım.... Endekse bakarsak alacak avantajlı ve ucuz senet yok denecek kadar az.... yatırımıda 2018 de devreye giriyor.... Daewoo yu da şayet alırsa.... bence o fiyatlar hayal olmaz.... Sabır lazım büyük sabır......

---------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    spek yine başladı artisliğe
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    spek yine başladı artisliğe
    Gözün burda değilmi ben dün 10,30 lardan biraz sattım onları 9,83 den mi 9,50-9,60 arasımı yerine koysam onu takip ediyorum. Bakalım 9,83 de tutanacakmı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
     Alıntı Originally Posted by Basicas Yazıyı Oku
    Gözün burda değilmi ben dün 10,30 lardan biraz sattım onları 9,83 den mi 9,50-9,60 arasımı yerine koysam onu takip ediyorum. Bakalım 9,83 de tutanacakmı
    evet burda 1000 lot yapıştırdım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    batan geminin malları bunlar.... alan yok mu?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,153
    hey ahaliiii duyduj duymadık demeyin beleştende ucuz..alan yok muuuuuu ? (ben senin gibi speğin ta..... )

Sayfa 146/884 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •