Sayfa 146/539 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

Pyasanın en kötü kağıtlarından biriside bu mistiral uyduruk tahta ne olduğu belli olmayan haftalık kapanısda 1 önceki gün 11,40 görüyor ordan 10,05 düşürüyorlar sonraki gün 9,10 dek düşüyor kapanış 9,40 bu denli volatilite asansöre nedir yani kumara çevirmişler tuvalet kağıdı mındar tahta yazık ya bu kadar sacma sapan tahtamı yapılır dogus kelebek yada uluse bu kağıtlarda likidite açıklığı artırmak istediler tek günde hallettiler profesyonelce işlerine bakıyorlar msgyo ne oldugu belli değil
    Son düzenleme : lokasyon; 28-10-2017 saat: 21:02.

2.  Alıntı Originally Posted by kavak63 Yazıyı Oku
    Kabaca aylık 650.000 desek
    650.000×12= 7.800.000 TL
    Yıllık gelir demek.

Lenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dediğim gibi ben bu kira geliri mevzunu bilmiyordum.sizin bi önceki gönderide yazdığınız rakam tam çıkmamış.düzeltme isabetli olmuş.bu rakamda iyi ekstra gelir olması açısından pozitif.asıl önemli hikaye konak'ta ki arsaya yapılacak proje olacak.yakında projenin açıklanmasını bekliyorum.tabi hissede bu projenin de bir fiyatlaması olacaktır.proje açıklandığında hissenin fiyatlamasıda projenin büyüklüğü ve ayrıntıları kadar olacaktır.arsa büyüklüğü beni heyacanlandırmıyor dersem yalan olur.bakalım ne tür bir proje gelecek.haftaya bilanço hareketi görebiliriz.yada hareket bilançonun açıklanmasından sonraya da kalabilir.pozitif bilanço yeniden 12'li seviyeleri gündeme getirebilir.ayrıca bir yerde okudum doğru mu araştırma fırsatım da olmadı ancak patronun satılacak 29 k lotu kaldığı yazıyordu.eğer doğruysa hissede hareketler güzelleşebilir.her nerden bakarsam bakayım hikayesi olan, sermayesi düşük ve kârlılığı yüksek bir şirket.bunca pozitiflik varken hep düşecek değil ya.bir yerlerden yukarı dönecektir.önemli olan doğru hissedeysen bazen beklemesini de bilmek galiba.bir hisse ne sürekli artar ne de sürekli düşer.bürüt hissenin hareketini ve seyrini biraz bozdu.bunların geçici olduğunu ve tekrar toparlayacağını düşünüyorum.saygılar selamlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

3. Avm dışında kulelerden birinde 8-9 kat shereton otele tahsisli ...kiracımı mal sahibimi bilmiyorum.diğer taraftan geçen kapa düştü bir özel hastaneye tahsis edilen anlaşma fesh oldu diye.

4. msgyo'nun katarlılara gayrimenkul satışı olmuşmuydu.bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Angry

Pyasada böylesine saçma bilinçsizce tahta yapıldıgını daha görmüşlüğüm yok madem halka açıklığı likidite artırıcam diyorsun bunu tek günde halletmen gerekir ne bu ya bak Uluse nasıl yapmış yada doğuş kelebek böyle saçma tahtamı yapılırmıs alengerli kağıt

6. bilanço geldikten sonra hissenin ederi ortaya çıkacaktır.pozitif yada negatif yazılıp çizilenlere kulak asmadan bilançoyu beklemekte fayda olduğunu düşünüyorum.bakalım ondan sonra kimler neler yazacak.

7. Mükerrer mesaj

8.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Pyasada böylesine saçma bilinçsizce tahta yapıldıgını daha görmüşlüğüm yok madem halka açıklığı likidite artırıcam diyorsun bunu tek günde halletmen gerekir ne bu ya bak Uluse nasıl yapmış yada doğuş kelebek böyle saçma tahtamı yapılırmıs alengerli kağıt
    Devre kesicinin dibine getiriyorlar fiyatı en çok...kesiciden sonra dibine vuruyorlar zaten....kesiciyi aşmamaya yemin etmişler....korkuyolar buda güveni yok ediyor.

Sayfa 146/539 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •