Gözün aydın sn hocam. Cidden hareketler cacık ötesiYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gözün aydın sn hocam. Cidden hareketler cacık ötesiYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pala, benim bile tadımı kaçırdın.. ancak forma sırtımda ve sırt numaram 3.52..
1-yarın 3.55 üzeri kapanış isterüüük.. 2 - yarın ve sonrası3.45 altı kapanış sana yasak. 3- 3.40 ta tekmeyi beline yersin 4- tez zaman (2-3 seans) içinde, 3.66 üzerine çıkıp oturmanı bekleriikk 5- ya sen gidersin, yada ben..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
aşağıdaki mahalleden geçerken DOLAR ı gördüm.. havalı havalı yürüyordu.. kendisini bildim bileli sevmem.. an itibarı ile 7.4720
11 Kasımdan bu yana ilk defa aktif bir yukarı sinyali vermiş ve 7.4179 üzerinde yükselişinin devamı söz konusu olabilir.. alta 7.3285 ve 7.2771 destekleri var ve test edecekmiş gibi durmuyor.. son 5 kapanışın 4 tanesıni 7.3285 üzerinde yapması ayrı bir olumsuzluk..
kısaca yarın daha dikkatli olmakta yarar var
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bugün de cacık, bakalım yarına
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa yarın aynı oranda sarmasın yine
pala tadımın yerıne gelmesi için, madde madde fırça mı atmamız gerekiyor... 1 günde 3 maddeyi yerine getirdin..aferin...artık 3.55 üzeri teknik yorum yapmam, yoksa bu dedikoduya girer...5 . madde halen geçerli...![]()
Bir artı bir eksi. Böyle yerimizde sayarız
Yer İmleri