Sayfa 146/338 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1.  Alıntı Originally Posted by Acemi borsacı 68 Yazıyı Oku
    Bugünü nasıl yorumluyosunuz ismail bey
    Simdiye kadarki yaptigimi yorumlar gecerli oldugu icin hedef fiyatimiza dogru yol almaya devam ediyor,yakin zamanda bedelsizde gelir yukardan bolunur.

Credit bu hafta tahtayi satissiz net aldi supurdu devam ederse haftaya cift haneyiz demektir.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İnşallah çift hanede gelir bedelsizde.

3. Yabancılar alışı açığa hisse satısı olarak kullanmasından kaynaklı olabilir mi? Yerli aracı kurumdan açığa satış yapamıyorlar ama yabancı takasından yapılabiliyor sanıyorum emin degilim ama bir cok tahtada özellikle isim vermeyeyim bir yabancı alısı var gibi görünüyor enteresan degil mi

4. Tmpol' e uzun suredir yatırım yapanlar bilecektir. Şirket üretiminin çeşitli alanlara mamul yarı.mamul ürün üretiyor olması süper bir durum.
    Bu konuyu biraz ve tekrar açmak gerekirse ornegin 2019 yilinda katildigi fuar fuarlardan diyelim ki hem ürün tanıtımı hem de iş bağlantısı yaptı. Ama bugün kü gelişmeler pandemi süreci büyük ihtimalle iş bağlantılarını da bozdu dolayısıyla üretim de zaafa uğradı pek çok şirkette olduğu gibi.
    Haydi dış piyasayı geçtim; örneğin toyota elimizde hazır otomobil olsaydı binlerce daha satabilirmistik diye açıklamada bulundu. Inşaat sektörü ucuz kredi adı altında binlerce ev bir an da alım satıma girdi. Yeni inşaatlar tekrardan üretilmeye başlandı.
    Dolayısıyla tmpol bu süreci çok iyi değerlendirebilir muhtemelen değerlendiriyor da ve eğer alımlar da gerçek yabancılar tarafından yapılıyorsa mutlaka yeni bir durum olmalı.

Haber kaynaklı yeni bir durum açıklaması bekliyorum.
    Bu da hisseye olan talebi arttırdı arttırmaya devam edecek gibi.
    Benim şahsi kanaatim sürekli bir hisse alım talebi olacak. Bu da hissede çok farklı fiyatları konuşulur kılacak.

Eğer tmpol üretimini başlatıp arttırıp yeni alanlara ürün temin ediyor vaziyetteyse büyük bir urun satışı bundan da büyük bir karlılık sağlayabilir. Bunu farklı fiyatların gerekçesi olarak düşünmekteyim

Tabi bunların tümü on görü ve beklenti.
    Siz daha başka bir hikaye oluşturabilirsiniz.
    Herkes kendi hikayesini kendisi oluştursun.

5. Ayrıca sağlık alanına da uretim yapiyor ürettiği ürünlerde de yeniliklere imza atabilir.
    Ilginç bir urun üretebilmeleri ve bu talebe yetişemeyecek yoğunlukta bir istek gelmesi durumunda da tmpol yine avantajlı olabilecektir.

Bunları gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğini göreceğiz .

6. 538 bın lot ile city takasta 3. sıraya yukseldı, dun ve bugun sadece creditin aldılarınıda üstüne eklediğimzde 800 bın lot ile 2. sırada demektir.

7. Gün sonunu paylaşırmısınız ismail bey birde yorumunuz.

8. Araci kurum dagilimi herseyi anlatiyor bu ne acele yangindan mal kacirircasina almis merry ve credit.

Henuz yolumuz var daha bence yeni basliyor. bak buraya kadar sessiz sedasiz geldik,forumdada bi sen kaldin muhtemelen bir cok kisi verdi malini o yuzden hareketlendi.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 146/338 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •