Sayfa 146/1002 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABD tahvil faizleri arttı
    TDG'deki düşük faizli tahvillerin 2. el değeri düştü.Aslında TDG değer kaybediyor son günlerde.
    Kur artışı olmasa eksi yazacak
    tdg nin icerdigi tahvillerin detayini nerden gorebiliriz

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yerliler öyle CDS'lerimiz törpülüyor getirileri.
    Şimdi ınvetinge baktım dolar 1 yıllık %30,54 olmuş
    Ama bizim CDS'lerle ilgisi olmayan TDG %40,5 yapmış.
    Peki o zaman yerliler için sadece teorik düşünüyorum. Varsayalım 5 sene sonraki ülke cds bugünkü cds ile birebir aynı.
    Bu durumda çok kabaca beklenen getiri = usdtry kur getirisi + faiz getirisi olacaktır doğru mu ?

yönetim gideri, fon başarısı vs. ihmal ederek söylüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hesap ekstresinde hersey görünmesi lazım

Sent from my HRY-LX1 using Tapatalk
    12 sinde satmış görünüyor mobil ekstrede şaka gibi. Hayır taleplerde de görünmüyor bir yatırım bakiyesi var orada başka birşey yok. Sabah ola hayrola teşekkürler

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by onur1064 Yazıyı Oku
    tdg nin icerdigi tahvillerin detayini nerden gorebiliriz
    KAP'ta var
    Daha bugün gelmiş, Temmuz raporu

5.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Bende ziraat ile çalışıyorum. Tca valör t+1 . Dün 13.30dan önce verdiyseniz dün akşam 00.00dan itibaren yatırım hesabınıza geçmiş olmalı.(Vadesiz hesap değil yatırım hesabı)

Parayı çekecekseniz yatırım hesabından vadesiz hesabınıza virman yapmalısınız.
    Teşekkürler üstat ben dün sabah gibi yaptım diye hatırlıyorum belki de arada kaynadı. Yarın tekrar bir bakayım . Mkk portföyünde de yer almaması mantıklı mı? Eğer öğleden sonra satış yaptıysam . Bir de satış talepleri görünmesi lazım değil mi?

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hangi enstrümanın getirisi daha iyiyse oraya yönlendirirler diye düşünmüştüm, mevduat ters repo'dan daha iyiyse ona geçerler buna bir engel yoktur diye.

Ama birkaç ppf'nin izahnamesine baktım şimdi mevduat azami oranı %10 görünüyor. Mevduat artışından bu kısıt dolayısıyla yararlanamayabilirler.

Ters repo oranları nedir bilmiyorum(nerden bakılacağını bilen varsa paylaşırsa sevinirim) ama tpp oranlarında artış var.
    Dün O/N ağırlıklı ortalama 9.91, 6 günlük 10.80 olmuş.
    %5 stopaj avantajını da düşünürsek yakalayabilirler diye düşünüyorum

https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...-gunluk-bulten
    Merhaba 2 sorum olacak bu konuda : NAkiti değerlendirmek için PPF fonu almak mı yoksa kalsın repoda demek mi daha doğru olur ? Fon alıyorum ppf bozmakla uğraşmayayım diyorum

7.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Peki o zaman yerliler için sadece teorik düşünüyorum. Varsayalım 5 sene sonraki ülke cds bugünkü cds ile birebir aynı.
    Bu durumda çok kabaca beklenen getiri = usdtry kur getirisi + faiz getirisi olacaktır doğru mu ?

yönetim gideri, fon başarısı vs. ihmal ederek söylüyorum.
    Öyle olması beklenir.
    Aslında CDS'in olumlu yada olumsuz etkilemesi olmasa tahvilin 2 . el değeri sabit kalırdı.
    Ozamanda kur+kupon faiz olurdu.

Ayrıca imkanınız varsa bakın
    Bizim CDS'lerin tavan yapıp sonra sürekli düştüğü bir dönem vardı, o dönemde yerli eurobond fonları dolar kurundan fazla getirmişti.

8.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Merhaba 2 sorum olacak bu konuda : NAkiti değerlendirmek için PPF fonu almak mı yoksa kalsın repoda demek mi daha doğru olur ? Fon alıyorum ppf bozmakla uğraşmayayım diyorum
    ppf yerine Hsbc 11 oran var oda 12.6 bono var bunlara bakın

Sayfa 146/1002 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •