Sizin daha once sirketi aradiginizda tarafiniza verilen cevaplari ozetlemis ve ileti olarak bizlere gondermis sayin Denizli ve diger degerli arkadaslarim
Sizin daha once sirketi aradiginizda tarafiniza verilen cevaplari ozetlemis ve ileti olarak bizlere gondermis sayin Denizli ve diger degerli arkadaslarim
Yurt disinda oldugum icin mayistaki genel kurula katilamiyorum maalesef ,ama katilabilecek arkadaslardan birine mumkunse vekalet vermek istiyorum.
Kimse mailin içeriğini paylaşmadı ben de paylaşmayacağım. artık uzun süre yazmayacağım. Hoşçakalınız.
ytd değildir
Sen paylaadin baskasi paylasmadi haberi mezarama gomuceksiniz
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazmayacaktım. Cevap vermek zorunda kaldım. Şirkete çok sayıda mail gönderdim. Sonunda onlar da bir cevap verdiler. Dürüst olduklarını düşünüyorum. Aksi halde koca holding hile yapmış olur bunu düşünemiyorum bile.
dün dürüstlük adına bir cümleyle işaret ettim ortada bir mail var ve paylaşmayacağım diye. başka arkadaşlar da 12 kişiye işaret etti..
Nihayet bugün bir forum üyesi paylaştı. mesele ortada kalmadı teşekkür ederiz.
sonuç : gelen maili cümle cümle, kelime kelime okudum. Tüm sorularımıza cevap veren bir mail bu. Çok dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
Kendi adıma kenara çekildim. mail atmayı da bıraktım.İzlemedeyim. Artık yeni bir yorum yapmayacağım.
ytd değildir
Hakkımızı yasal yollardan nasıl arayabiliriz? Konunun hukuki yönünü bilen yok mu? Kasada onlarca milyon lira ne için duruyor yıllardır? Neden ortaklara dağıtılmıyor? Konunun hukuki yönünü bilen yok mu?
Ortaklara 1,25 kuruş temettü hadi canım!
Yer İmleri