Sayfa 1468/2311 İlkİlk ... 468968136814181458146614671468146914701478151815681968 ... SonSon
Arama sonucu : 18484 madde; 11,737 - 11,744 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Bahreyn,Katar,Suudi Arabistanda faaliyet gösteren 17 Türk inşaat firması ve çalışanları Türkiyedeki arap ırkçılığı yüzünden üzerlerinde artan kamuoyu baskısından dolayı işi bırakma kararı almış....
    @erefefik

2. https://twitter.com/tly_Ungodly/stat...66530150433005

Albear
    @tly_Ungodly
    Son zamanlarda hassas ayar argümanlarıyla popüler olan Caner Taslaman’ı merak edip ilk kez izledim ve kahkahalarla güldüm..
    (İzleyince eminim sizde güleceksiniz)

Gördüğüm kadarıyla Sayın Taslaman, tam laf cambazı ve bir medya şovmeninden başka bir şey değil..

Yani inanmaya hazır kitle için bulunmaz bir nimet..

Videoyu sonuna kadar izleyin..❗️

Bir zamanların Adnan hoca müridi Taslaman’ın gerçek fizikçilerin karşısında nasıl çuvalladığını görün..

Buyrun👇
    Linkte video var. Lutfen sonuna kadar izleyiniz. Tereciye tere satarsin da fizikciye fizik satamazsin. Git din sat.

❦ Albear
    @tly_Ungodly
    ·
    4s
    Hem bilimsel hemde yanlışlanabilir diye alay etmeye çalıştığı an ben koptum zaten.. Bilimin ampirik verilere dayandığından yanlışlanabilir olduğundan haberi yok..🤪
    @erefefik

3. İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    Taze Yabancı Yatırımcı analizi

Ağustos ayında yabancı yatırımcı sayısında ilk defa gözle görülür bir artış var.
    Norveç'ten yeni misafirlerimiz yüklü gelmiş ve en yüksek portföye sahip ilk 10 yabancı içerisine girmiş
    Dolayısıyla Fransa listeden düşmüş

Katar portföy artışı yeni yatırım kaynaklı değil, QNB PD artışı devasa olunca (malum, Ağustosta değer artışı 100%)
    Dolayısıyla, Bist yabancı payı artışına da etkisi yüksek

Türkiye'de mukim "yabancı" larımızdaki artış ise takdire şayan
    @erefefik

4. CHP Sözcüsü Faik Öztrak:

"Sadece bardağın boş tarafına bakmamak lazım. Seçmenlerin %48'i CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na oy verdi."
    @erefefik

5. Güray MOLLAOĞLU
    @GurayMollaoglu
    ·
    1 sa
    Küreselde enflasyon için en kötüsü geliyor; hem faizler yükseliyor hem Dxy hem de petrol.
    @erefefik

6. Dünya Ekonomik Forumu (WEF), hükümetleri Aşı ve CO2 reddeden vatandaşları hapse atmak için dünya çapında Kovid toplama kampları kurmaya çağırdı.
    @erefefik

7. https://twitter.com/aykiricomtr/stat...03023388635509

Aykırı
    @aykiricomtr
    Kadıköy'de ip bikini ile dolaşan kadın ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Polis geldi, ortaya bu ilginç diyalog çıktı.
    Kadın: Polis Bey, bana bakar mısınız. Siz nasıl "Psikolojisi bozuk" dersiniz.
    Erkek: Burası halka açık yer, bu ne ya...
    Linkte video var.
    @erefefik

8. Ali Arif Aktürk
    @AliArifAkturk
    YAŞANMIŞ BİR HAFTASONU HİKAYESİ
    Dün akşam Bodrum merkezde 3 arkadaş bir balıkçıya oturduk. Birkac deniz ürünü meze, bir tane Levrek (3 kişi paylastık) 1 duble rakı,1 bira, 2 kola ve hesap 6.800TL.

Yan masada bir Rus cift oturuyor. Aynı anda hesabı istedik. Adam hesap gelince şoke oldu çok bozuk ingilizcesi ile itiraz etmeye çalışıyor ama derdini anlatamıyor. Ben tercüme için mudahil oldum. 2 kişiye 13.500 TL hesap yazmışlar. Garson diyor ki şampanya açtırdı. Şsmpanyanın bana gelişi zaten pahalı. Rus turist diyor ki 500$ hesap mı olur, biz Kos’tan geldik, kişi başı 50 Euro’ya cok güzel yemekler yedik, siz bizi kazıkliyorsunuz. Bir daha Türkiye’ye gelmeyecegim. Neyse adam ödedi hesabı.

Garson diyor ki; abi alkolün vergileri o kadar arttı ki bizim de yapabilecek birseyimiz yok. Ben dedim ki bizim hesapta yüklü, dogru dürüst alkol yok. Abi Levrek bana kilosu 450 TL’den geliyor, ben 1200-1500TL yazmazsam kurtarmıyor. Kira, elektrik, personel falan. Dedim ki sen garson musun, patron mu? Abi ben buranın işletme müdürüyüm.

Bu gidişle artık turistte gelmeyecek.
    @erefefik

Sayfa 1468/2311 İlkİlk ... 468968136814181458146614671468146914701478151815681968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •