Sayfa 147/775 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 6200 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Sinirleri germeye başladı
    Bu bir süre daha devam edecek
    Dibi gördükten sonra tepki vermeli
    Şirket kâr ediyor
    Ama piyasa yapıcı kurumlar çok sabırlı ve şeytani planları olan kurumlar
    Ama döktükleri malları toplayıp kar etmeleri gerekir

2. 1.74' den bir miktar aldık, maliyet düşürelim diye 1.72, 1.69, 1.66' dan bir miktar daha aldık ama düşmeye devam ediyor. Yeter bu kadar. Kaybettiğim eşeği bulayım, kaçarım, heyecan yanımıza kar kalır.. Biton arabanın üstünde SAFKAR soğutucu görüyorum ama, sıcaklık artıp hararet yapmasına karşın soğutucu çalışmıyor veya çalıştırılmıyor..

3. PErişan ve kepaze edilmiş bir hisse almış bulunuyoruz

4. Gebertmeden gitmeyeceğini tahmin ediyordum ama yeni halka arz olan bir kağıtta böylesine geri basma ve dibe kadar satış bu kadar kısa zamanda beklemiyordum.Şuçlu benim gözümde Safkarın sahipleri satışa dur demedikleri veya müdahale etmedikleri için.

5. %18 iskontolu, 1.98' den halka arz edilen hissenin haline bakarmısınız. SPK halka arz izahnamelerini neden incelemiyor? Ondan sonra borsaya yeni yatırımcı gelmiyor deniyor. Neden gelsin ki?

6. Bu yıl ocak ayında işlem görmeye başlayan kağıt en yüksek 3.53' ü gördükten sonra % 50' nin üzerinde düşerek buralara gelmiş. Halka arz öncesinde ve şimdi baktığınızda devamlı methedilen bir şirket. Pazar payı, ihracat oranları vs. dikkate alındığında görüntü gayet iyi. Ama borsa performansı rezalet. Tabii burada piyasanın kötü olmasının da etkisi var ama borsa çıkarken de bu kağıt düşmüş.
    Forumda kağıtla ilgilenen, takip eden de yok. Herkes sattı mı acaba? Ya alanlar, onlar nerede?

Son zamanlarda yapılan bütün halka arzlar şişirilmiş fiyattan yapıldı
    Defter değerin mislisiyle arz oldu

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdiki fiyatına göre defter değeri 2.16

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 147/775 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz