S&P Japonyanın notunu arttırdı. Hem de bu grafiğe rağmen. Bunların ipi ile kuyuya inmeyin.
Bunlar zaten yıllardır milleti terse yatıra yatıra BIST 30 daki şirketlerin %65 ini ele geçirdiler.
Hepimiz aslında onlara çalışıyoruz da farkında değiliz.
Türkiye ekonomisine benim şahsen güvenim tamdır. Bütün paramı son kuruşuna kadar Türkiyede tutarım. Batacak banka varsa zaten piyasanın çok üstünde anormal faiz verir mesela İmar Bankası gibi.

Öyle bankalar çıkarsa onlara da akıllı olup yatırmayın. Şu anda böyle ümitsiz ve umutsuz bir banka yok Türkiyede.
Şu anda en problemli banka Deutsche Bank tır. Hisse senedi grafiği her şeyi anlatıyor. Konuşmaya gerek yok. Konuşmuyorum.
Türk ekonomisine güvenmiyorsanız gidin TEFAS tan yabancı hisse senedi olan yabancı eurobond olan fonlar alın. Yurtdışından işlem yapmaya gerek yok.
TL faizleri çok cazip rakamlarda. Suriyede barış sağlanırsa işler bir anda tam tersine de dönebilir bir anda. Buna karşın işler iyi gitmezse TL faizleri yukarı da gidebilir. Her iki ihtimalde masada.
Paçal yapmak lazım.
İsviçre de ve Luksemburg ta hesapları kasaları olanları herkes biliyor. Konuşmaya gerek yok. Konuşmuyorum.

Yer İmleri