Sayfa 147/394 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    Bu takaslar mal çakmanın aksine birileri fiyatı tepeden aşağıya çekerek mal almaya benziyor böyle mal çakılmaz...
    ama sağlam topladı

AOF'nin altında banka kağıtlarının hacminde işlem olmuş. 3,98 ve 3,65 yarım saatte.
    Kütür kütür satmışlar takasa bile bakmadım. Gerek yok:ok:

Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    AOF'nin altında banka kağıtlarının hacminde işlem olmuş. 3,98 ve 3,65 yarım saatte.
    Kütür kütür satmışlar takasa bile bakmadım. Gerek yok:ok:
    Satış olayına katılmıyorum...
    ama son yarım saat kağıt ciddi şekilde düştü.
    Orada yatırım finansmanın malın %80 alması basit iş değil.
    bunu da bir kenara yazın.
    saygılar, iyi çalışmalar.

3. Çiti kendini sıfırladı fakat diğer hisselerdeki yabancı satışı ağırlıklı seçim sonrasına pozisyon alıyorlar gibi

4.  Alıntı Originally Posted by ocean1987 Yazıyı Oku
    Satış olayına katılmıyorum...
    ama son yarım saat kağıt ciddi şekilde düştü.
    Orada yatırım finansmanın malın %80 alması basit iş değil.
    bunu da bir kenara yazın.
    saygılar, iyi çalışmalar.
    Borsa gerçekten çok zor bir arena.
    1. kuralınız her zaman ters bakmayı öğrenmek olsun.
    Bugün takasları vermişsiniz mükemmel bir takas geliyor gözümüzün önüne. Gerçekten net bir alım var. (Yersek tabi)
    Bu adam bu kadar mal alacak 3,80 maliyetle ve ben yemedim sen ye kardeşim deyip 3,65 kapatacak:)
    2 ay önce Menderes 1,42 gördü ve 1,36 kapattı. Dedim kapanış iyi değil mal yedirmişler..Şu an 0,63..Daha yeni. Bakın o gün takaslara aynı böyle net para girişi var:one:
    Yazdık o gün..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...67#post1958367

İnşallah ben yanılırım siz haklı çıkarsınız. Canı gönülden isterim insanlar para kazansın. Ama 4 liradan 14'e çıkıp 3'e gelmiş kağıtta kolay değil.
    Bol kazançlar.

5.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Borsa gerçekten çok zor bir arena.
    1. kuralınız her zaman ters bakmayı öğrenmek olsun.
    Bugün takasları vermişsiniz mükemmel bir takas geliyor gözümüzün önüne. Gerçekten net bir alım var. (Yersek tabi)
    Bu adam bu kadar mal alacak 3,80 maliyetle ve ben yemedim sen ye kardeşim deyip 3,65 kapatacak:)
    2 ay önce Menderes 1,42 gördü ve 1,36 kapattı. Dedim kapanış iyi değil mal yedirmişler..Şu an 0,63..Daha yeni. Bakın o gün takaslara aynı böyle net para girişi var:one:
    Yazdık o gün..

http://www.hisse.net/topluluk/showth...67#post1958367

İnşallah ben yanılırım siz haklı çıkarsınız. Canı gönülden isterim insanlar para kazansın. Ama 4 liradan 14'e çıkıp 3'e gelmiş kağıtta kolay değil.
    Bol kazançlar.
    iyi de menderes 0,5 den 1,42 gitti oradan geri geldi. oysa bu hisse 14 den 3,5 tlye düştü. dipten yüksek hacim iyiye işarettir

6. alttan alabileceğine inanan spek maliyetine bakmaz verir zararına...nasıl olsa alttan alacak ya...zaten gercek borsacı odur ki hava zararına satmayı gerektiriyorsa gözünün yaşına bakmadan satar.

7.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    iyi de menderes 0,5 den 1,42 gitti oradan geri geldi. oysa bu hisse 14 den 3,5 tlye düştü. dipten yüksek hacim iyiye işarettir
    Bizim konuştuğumuz başka bir şey. :)
    Takasların aldatıcı olduğuna dair.

8. Yükselip düşmesi, karanlık odada 3-4 kademe düşmesi NIBAS ı hatırlattı bana.

HTC Desire 626G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 147/394 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •