RTE gökçeğin istifasını istemiş doğruysa eğer...birkaç güne çıkar kokusu...piyasaya bence olumlu etkisi olur...yani normalde öyle olmalı...temizlik yapılıyor hesabı...bakalım...
RTE gökçeğin istifasını istemiş doğruysa eğer...birkaç güne çıkar kokusu...piyasaya bence olumlu etkisi olur...yani normalde öyle olmalı...temizlik yapılıyor hesabı...bakalım...
MELİH GÖKÇEK: ZATEN 2019 YEREL SEÇİMLERDE ADAY gösterilmeyecek...''siz beni kovamazsınız, ben istifa ederim'' gibi olur....ucu ucuna kazandı...zaten son 10 yıldır heyecanını kaybetti....ha bana kalsa tüm makamlara max. 4+4= 8 yıl sınır koyarım....
Koltuklarından kalkmayanlar direk olarak olarak sağ merkez partilerdir. Adnan menderes, süleyman demirel, turgut özal, mesut yılmaz, tansu çiller, tayyip erdoğan.. son 60 yılın türkiye sine bu kişiler yön verdi. Sonuç ortada.
Asker her sol parti başa geçtiğinde bu ülkede darbe yapıp ülkeyi sağ merkez partilere devir etti.
Org. Hulusi Akar, İran Cumhurbaşkanı ile görüştü(Fotoğrafta sn AKAR resmi üniformalı)..!!
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...e_gorustu.html
Yer İmleri