Sayfa 148/775 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 6200 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Batan kağıtlar bile 20 işlem günü üst üste düşmez .arada bir artı gider.Bu kağıt hangi ******** grubun elindeyse onlar veriyor aşağılara.2019 ocak ayına kadar çok birşey beklemiyorum.Ani bir yükselişte olursa dikkat etmek lazım gel gel yapabilir tekrar geri verir bunlar böyle karaktersiz bir grup

2.  Alıntı Originally Posted by Kurtaran-3 Yazıyı Oku
    Batan kağıtlar bile 20 işlem günü üst üste düşmez .arada bir artı gider.Bu kağıt hangi ******** grubun elindeyse onlar veriyor aşağılara.2019 ocak ayına kadar çok birşey beklemiyorum.Ani bir yükselişte olursa dikkat etmek lazım gel gel yapabilir tekrar geri verir bunlar böyle karaktersiz bir grup

Aynı fikirdeyim
    Fakat bu kağıdın emsalleri ölüsü şayet batak değillerse 3 ₺
    Ama tahtaya musallat olan güruh dipsiz kuyu gibi kendinden emin ve belli ki patronla anlaşmışlar
    Üzerine piyasa bozdu hisse dip yaptı
    Ben dahada düşmesini bekliyorum
    Her düşen on kademe bana alım fırsatı demek ve alıyorum küçük miktarlarda
    Yaz geldi kendini göstermeli hisse!!!

3. Kağıdı bedavadan toplayacam diye iyice yaydılar.Yukarıdan 3,53 ile 2,0 tl arası sattıkları kağıdı istiyorlarki .Millet zararına satsın bende yerine koyayım .Ne güzel bir plan.Yeni halka arzda bu plan kaybettirir Çünkü birilerinin bu fiyatlar dikkatini çekecektir diye umut ediyorum

4. Şu safkarın sahibine twetter'den 3-5 şey yazayım dedim ama adresini bulamadım..

5. Bu kağıdı 1,60 a kim verir acaba ? Kaçtan aldı da bu fiyata verebiliyor Bİmere sormak lazım ben çıkamadım işin içinden Şirket battıda biz mi bilmiyoruz.

6.  Alıntı Originally Posted by cerit71 Yazıyı Oku
    beni bu hisseyi almaya ikna eden arkadaş; " borsa çökse safkr 2.00'nin altına düşmez " demişti. Inşallah doğru söylemiştir çünkü sınıra az kaldı. Y.t.d. Zaten benim halim ortada.
    borsa batsa bu kağıt 2.00 'nin altına düşmezmiş, hala da bana soğukluk vermeye çalışıyor ya ona yanarım. Ytd

Alıntı Originally Posted by Kurtaran-3 Yazıyı Oku
    Bu kağıdı 1,60 a kim verir acaba ? Kaçtan aldı da bu fiyata verebiliyor Bİmere sormak lazım ben çıkamadım işin içinden Şirket battıda biz mi bilmiyoruz.
    Şirket dandik olunca halka arz zamanı kapalı kapılar arkasında kime kaçdan verildiği belli değil
    Verilen sözler yapılan açıklamalar hepsi yalan
    Neydi 2 misli talep vardı
    Bir kere hisse şuan bile defter değerine göre çok pahalı

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. İnanılır gibi değil. Bu kağıt 3.53 nasıl gördü. Oradan % 56 aşağıda. Ya oradan alsaydık. Kafayı yemek içten değil..

Sayfa 148/775 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •