Sayfa 148/1002 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VII ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by delpiero7474 Yazıyı Oku
    Defansif düzenli gelir getiren fon tavsiyeniz var mı ?

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Asla risk alamam, zerre inip çıkmasın -- ppf FİL

Yok o kadar da değil -- borçlanma OSL

Azıcık risk alırım , arada ufak eksiler olsun sorun yok --- defansif değişkenler EIB/SUA

Bir eksi bir artı yazsın problem yok arada günlük -2 lere razıyım, sene sonunda mevduatı geçsin --- eurobond borçlanma daha defansif IPV/ daha agresif DBH

benim önerilerim bunlar riski az tarafta.

2.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Değerli arkadaşlar bir sorum olacak :
    Ziraat yatırımdan OSL fon alış talimatı vermiştim. İşin ilginci 2 kere vermişim ( NAsıl oldu anlamadım ) . Beni arayarak bakiyeniz eksiye düştü dediler bugün. Sizce bu mümkün mü ? Yani hesapta para olmadan fon alışı nasıl gerçekleşir?
    Mümkündür eğer size tanımlanmış bir kredi varsa. Genelde kredi limitini fon için kullandirmaz aracı kurumlar fakat kullandıran kurumlarda mevcuttur.

3.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Mümkündür eğer size tanımlanmış bir kredi varsa. Genelde kredi limitini fon için kullandirmaz aracı kurumlar fakat kullandıran kurumlarda mevcuttur.
    İşin agrip yanı kredi vs tanımlı değil... Çok şaşırdım buna izin vermesine . Satıp kapatın dediler... Onu da yapamadım sistem izin vermedi.. PPF fonunda işlem saati olmaz sanıyordum.... repoda kalsın diyeceğim bu karmaşadan kaçmak için

4.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    Merhaba . Ben Ziraat Yatırım kullanıyorum... Banka tarafı daha mı kullanışlı ? Fark var mı ?
    İkisinide kullanıyorum. Banka tarafında fon alış satış emirlerinizi iptal edemiyorsunuz fakat cep şubeden işlem yapma kolaylığı var. Yatırım tarafında öğleden sonra likit fon almada sıkıntılar oluyor. Özellikle fon satışların geri dönüşünde yaşanıyor.

abd faizleri çıkması , petrol be emtia lari artırması , tdg icin iyi olmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by kaya99 Yazıyı Oku
    İşin agrip yanı kredi vs tanımlı değil... Çok şaşırdım buna izin vermesine . Satıp kapatın dediler... Onu da yapamadım sistem izin vermedi.. PPF fonunda işlem saati olmaz sanıyordum.... repoda kalsın diyeceğim bu karmaşadan kaçmak için
    Tanımlanmış bir kredi yoksa temerrüt faizi oluşmaması gerekir aksi durumda hesabınız eksiye düştüğü için faiz ödemesi istenebilir sizden. Repoda kalsın demeniz sizin verdiğiniz talimatlar için geçerli olmayacaktır bunu da bilmelisiniz.

7. Hesabım doğru ise SUA eksi yazmış 0,065778 %-0,0699
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

8. SUA SUC KTM hepsi eksi. kira sertifikalarından dolayı sanırım.

Sayfa 148/1002 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248648 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •