Bu hisseneti bırakma vakti geldi
Son düzenleme : temel analizci; 28-05-2023 saat: 23:32.
Burada KK hakkında hiç eleştiri yapmadım..Hatta bana göre geçmş yazılarada bakabşkşrsşnşz %25 oyu olan bir parti birçok belediyeyi AKP den aldı...Bir strateji ile bir masa kurdu...Ama bu seçimde muharrem gibi oyumu 2 puan artırdım başarılıyım falan da ben duymadım...
RTE nin elinden kaftancı istanbulu aldı , hemde defalarca oy sayımı yapılmasına rağmen...
Yoksa seçimi o gece satan CHP derin yapıların mı başa gelmesini istiyorsunuz...
Bu muhalefet seçimi kazanmaktan korkuyor bana kalırsa. Çünkü kazanmak için geçilmesi gereken yollar gül bahçesi değil. Daha detaya girmeye de korkuyorum ama olaysız bir süreç olmaz muhalefetin kazanması.
Hani diyolar ya A*P istese bile iktidarı bırakamaz diye... adamlar için ölüm kalım meselesi iktidarı kaybetmemek. C*P'nin öyle risklere girmeye değer bir durumu yok.
Her seçim oltayı keyfe keder sallıyor belki bu sefer gelir bir şey diye.
bence ,
7.500 tl alan emekli ,temmuzda zam falan beklemesin ...
Zaten 7.500 tl ve üstünde emekli maaş alanlara haziran sonu enflasyon farkı kadar zam alırlar...
ama Reistir ,
bir emirname verir tebamdaki emeklilere 1.00 tllik , daha bir kyak yapıyorum der mi , niye demesin ?
KK da istifa mistifa etmez oyumuzu arttırdık falan fıstık der bulmuş böyle tebaayı gütmeye devam eder
Yer İmleri