Sayfa 149/327 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 2613 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: EMNIS - Eminiş Ambalaj

1. düşükten alıp tavan gününü yakalayıp iyi satıştan satacaksın. bist artık bu. istediğin kağıda git hepsi aynı. yok öyle eskisi gibi günlerce soluksuz gidip %100 falan yapacak yok artık. bu kağıdın en son 3 yıl öncemi ne %100 yaptığını görmüştüm. ama tehlikeli diye bulaşmamıştım. şimdi tam bulaştım sapır sapır aşağı geldi. ulan 3-4 kez tavan denemesi yapan kağıt ben alınca geri dönüyor hay şansıma.. 3.99 dan kaldı elimde. bu günden ümitliydim hiç değilse 4 den döner dedim yine bir kaç dk da 3.90 a değdi hızla aşağı düştü yine. bu kağıt ne zaman 4 ü görür artık?
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    düşükten alıp tavan gününü yakalayıp iyi satıştan satacaksın. bist artık bu. istediğin kağıda git hepsi aynı. yok öyle eskisi gibi günlerce soluksuz gidip %100 falan yapacak yok artık. bu kağıdın en son 3 yıl öncemi ne %100 yaptığını görmüştüm. ama tehlikeli diye bulaşmamıştım. şimdi tam bulaştım sapır sapır aşağı geldi. ulan 3-4 kez tavan denemesi yapan kağıt ben alınca geri dönüyor hay şansıma.. 3.99 dan kaldı elimde. bu günden ümitliydim hiç değilse 4 den döner dedim yine bir kaç dk da 3.90 a değdi hızla aşağı düştü yine. bu kağıt ne zaman 4 ü görür artık?
    Hoşgeldin eminiş e... Alışırsın. Zaman ister ama bulaştın mı bırakamazsın. Garip bir hissedir. Öz sermaye yoktur. Borç çoktur. Ama öz sermayeli iyi şirketlerden piyasa değeri yüksektir. Oyuncuları bellidir. Seri çıkar seri iner. 10.000 lot üstü eline yapışır. 100.000 lot üstü ya batarsın ya patrona ortak olursun. Bol kazançlar
    hakuna matara....memento mori.

3.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Hoşgeldin eminiş e... Alışırsın. Zaman ister ama bulaştın mı bırakamazsın. Garip bir hissedir. Öz sermaye yoktur. Borç çoktur. Ama öz sermayeli iyi şirketlerden piyasa değeri yüksektir. Oyuncuları bellidir. Seri çıkar seri iner. 10.000 lot üstü eline yapışır. 100.000 lot üstü ya batarsın ya patrona ortak olursun. Bol kazançlar
    Değil 10 bin 1000 lotu bile sayıyorlar
    Bugün eksikleri tamamlaysyim diye 3.60 kusurdan öğleden sonra alınca sadece 1600 lotcuk bir anda 3.70 'ten geri döndüler
    E biliyorlar gitse vereceğiz alacagiz
    Sıkıntı değil bu film bir süre daha bitmez devamlı seans
    4.05 4ncu denemede vurur geçerler
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    düşükten alıp tavan gününü yakalayıp iyi satıştan satacaksın. bist artık bu. istediğin kağıda git hepsi aynı. yok öyle eskisi gibi günlerce soluksuz gidip %100 falan yapacak yok artık. bu kağıdın en son 3 yıl öncemi ne %100 yaptığını görmüştüm. ama tehlikeli diye bulaşmamıştım. şimdi tam bulaştım sapır sapır aşağı geldi. ulan 3-4 kez tavan denemesi yapan kağıt ben alınca geri dönüyor hay şansıma.. 3.99 dan kaldı elimde. bu günden ümitliydim hiç değilse 4 den döner dedim yine bir kaç dk da 3.90 a değdi hızla aşağı düştü yine. bu kağıt ne zaman 4 ü görür artık?
    Benim bildiğim siz eskilerdensiniz
    Eministe.Huyunu suyunu bilmeniz lazım
    Yeşiller yanmaya başladı mı alınca zor kazanırsınız
    Sin 2 yıl da 10 kez tavana yaklastiysa
    2016 da 2 kere 2017 de 2 kere tavan oldu
    Ha bu her zaman sat ya da alma demek değil ama büyük risk
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 149/327 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •