Sayfa 149/215 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199 ... SonSon
Arama sonucu : 1716 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: METUR - Blume Metal Kimya

1. Küçük yatırımcı (ben dahil) çok eleştiriyor ama hakkını da vermek lazım. Kağıt son 10 yılının zirvesinde işlem görüyor. Ocak ayında gördüğü 2,31 seviyesinden alınmış bile olsa koronadan sonra 1,20 lere düştüğü zaman ortalama düşürülmüştür. Belki az kar ettirmiştir ama zarar ettirmemiştir. Hala zararda olan varsa da borsa ona göre değil demektir.
    Asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir.
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

2. egecballh1 kardeş çok haklısın. millet neresiyle bakıyor hisseye anlamıyorum. virüs öncesi yerine gelmedi doğru dürüst adam yıllar öncesinden bahsediyor. reel olarak bakarsak herkes zararda.

3.  Alıntı Originally Posted by selçukoğlu Yazıyı Oku
    Haklısın arkadaşım ayrıca bu şirketin sahiplerini de iyi araştırmak gerekirse spk ya şikayette bulunmak lazım
    bunlar yıllarca metemteksde de yıllarca milleti soydu batmadan önce büyük speklasyonlar yapıp şirkt iyimiş gibi haber yapıp sonra borsada parayı vurunca batışını bildirdile....metemteksten tanıyoruz bunları...

4. kap gelirse şaşırmam bugün.

5.  Alıntı Originally Posted by egecballh1 Yazıyı Oku
    muhtemelen sende onların adamısın yakında göreceksiniz herşeyi...dalga mı geçiyosun sen lan zirvede işlem görüyormuş onunla aynı olan kağıtlar 2-3 tl den 40 -50 bin hatta 90 bin olanlar var 20 senede milleti sömürdüler ********ler ..kafamı buluyonuz oğlum siz
    Bak kardeşim suçlama yapma. Ben bu sitenin yıllardır üyesiyim. Senin gibi 2 aylık üye değilim. Kimsenin adamı olmam. Birileri hisseyi kötülemeye başlıyor. Hisse şuan yüzde 4,31 primli. Ne tesadüf değil mi?
    Foruma yeni üye olmuş, bende hisse yok ama sizi uyarıyorum deyip ısrarla hisse aldırmaya ve sattırmaya çalışanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.

6. Sen kaçtan aldın kaçtan sattın? Bize bir anlat da aynı hatayı biz de yapmayalım. Nasıl zarar ettin ?

7. 2002 de 4,5 tlden.....alanlar var az kaldı göreceksiniz siz.....millet uyandı....millet yakında dayanır spk nın kapısına

İş bankası satışta hemde 2.11 maliyetle. Ziraat 2.13. Eşittir aşağı. Yukarıda tutunamaz.

SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 149/215 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •