Sayfa 149/338 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

1. Spek 2- 3 lira maliyetteyse 4 lirada 5 lirada 6 lirada iyi para 7 lira süper.

Yani bugün kü acayip geri gelişi böyle mi değerlendirmek gerekir.

Bildiğim eğer hisseden çıkacaksa yukarıda yazdığım fiyatlardan kademeli olarak çıkamaz mıydı?

Bu hareketi neyle iliskilendirebiliriz bilemiyorum ama tmpolun hikayesi ve beklentileri devam eder gider diye düşünüyorum.

Ayrıca manipulasyonun ve grup hareketlerinin alası yapılıyor. Bence tmpol bunların dışında olan hisselerden biri.
    Ama hep belirttiğim şey hissenin tarihini ve yaşanılanları fazlaca bilmiyorum.
    Göreceğiz

2. City ve doce bu hizla devam eder ise piyasada fazla mal kalmayacak ve hareketler sertlesecektir.

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tşk ederim İsmail bey inşallah çift hanelere geliriz bu ay. Üstüne bir iki güzel haberle 15 ler gelirmi ne dersiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by Acemi borsacı 68 Yazıyı Oku
    Tşk ederim İsmail bey inşallah çift hanelere geliriz bu ay. Üstüne bir iki güzel haberle 15 ler gelirmi ne dersiniz.
    Öyle görünüyor bu kadar malı güzel haber yada haberler olmadan çıkamazlar bizlerde orda tetikte olacağız, o günler eğer olursa şimdiden bir plan yapmalı bir hedef koymalıyız, ve hedeften fazlası için açgözlülük yapmamak lazım ben oyle yapıcam mesela.

5. Gün sonu nedir ismail bey fikriniz nedir kaçtan çıkacağız. Beyaz alamıyorum git te olduğu için sözleşme istiyor ziraat .

6. Bence böyle hissler ileriki zamanlarda az bulunacak. Belki gün gelecek ''''ya bu hisse bir zamanlar bu fiyatlardaydı''''denecek....Baktım Hiseye sermaye küçük karlılık fena değil... Sonra bakıyorum bazı hisselere uçuk kaçık fiyatlardalar..Sermaye ve karlılık ile kabataslak karşılaştırma yapıyorum ve insan gerçekten şaşkınlığını gizleyemiyor. Herkese hayırlı kazançlar.

7. Elbette alım satımdan iz süremeyiz. Ama var olan yabancının tercihi. Şirket neredeyse alanında tek. Ürettiği ürünün tercih edilmemesi mümkün değil. Tercih eden firmaların işleri açılmış.
    Benim popüler beklentim salgın donemine dair urunler üretebilmesi ( trkcam benzeri) bu arada trkcam taşımaya devam edecekler. ( yarın da tavan) sonra yine devammm...
    Ama bizim konumuz tmpol.
    Tabi bu beklentiye ilave hissenin olağan bir kap haberi mutlaka yakın zamanda düşecek diye umuyorum.
    Eğer öngördüğümüz öngördüğünüz bicimde gelismeler olursa bu fiyatlar sirketin karlilik ve atraksiyonlarına parelel çok ilginç fiyatlara gidebilecek diye düşünüyorum.

Herşeyin hayırlısı

8.  Alıntı Originally Posted by Acemi borsacı 68 Yazıyı Oku
    Gün sonu nedir ismail bey fikriniz nedir kaçtan çıkacağız. Beyaz alamıyorum git te olduğu için sözleşme istiyor ziraat .

Kactan cikacagiz haber akislari ve gelismelere gore karar verin bende bilmiyorum ama kisaca ozetmelek gerekirse;

Guzel kap haberleri gelirse,
    Tavan tavan giderse,
    Takasta hizli degisimler olursa,

Patronlarin mkk kaydettirdi hisselerde duruyor bi kismini aralik ayinda satmis ve city almisti o paylari unutmadik.kalan paylarida satacaklardir.

Elimiz tetikte olmaliyiz o gun geldiginde ben burada satiyorum yada satin diyemem dogru olmaz o karari siz vermelisiniz.

Beyaz i izleyin ozaman[emoji106]

Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 149/338 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •