Sayfa 149/1007 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Viop XL

1. Cocacola da Rusya'dan çıkıyormuş, Pepsi ise beklemede gibi.

>>>>
    23.48: Coca-Cola Rusya'daki faaliyetlerin durduruyor. (Bloomberg)

23.44: ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland, Rusya'nın kripto para birimlerine erişimini sınırlamak için seçenekleri incelediklerini söyledi. SWIFT engellemeleri ve yurt dışındaki rezervlerin bloke edlmesi sonrası, Rusya'nın kripto para alımına yöneldiği iddiaları gündeme gelmişti.

23.42: Rolex, Rusya'ya saat ihracatını durdurdu. (Bloomberg)

23.07: Wall Street Journal, PepsiCo'nun Rusya'yı terk etmek istemediğini, ancak "farklı seçenekleri araştırdığını" yazdı. Pepsi 1970'lerde SSCB'ye girmiş, 1980'lerde tarihte Sovyet televizyonunda reklam veren ilk Batılı şirket olmuştu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Ruslar dan çıkan yatırımcı büyük şirketler bize gelir mi ariston abi
    Hamdım Piştim Yandım

3. cola turka duruyosa verelim putine çeksin bi bardak..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    beklenen son olacak gibi !

bunun yanında kusursuz fırtınaya şurada ne kaldı ?
    uslanmaz bir longcu iken bir reverse ile short kovalamak bu olsa gerek !! bizim kırmızı sevmeyen palanın peşinde ! soluğumuz ensesinde [emoji846]
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    (biraz da risk alarak) dow'un eksi kapatacağını düşünüyorum. adrenalin iyidir."yatırım tavsiyesi değildir"

5. Rusya Ortaasya'daki ülkelerden gaz alıp Avrupa'ya satıyordu. Öncelikle kendi gazını satıp fazla talebi oralardan karşılar mı acaba.

İkincil etkiler de yakında tartışılmaya başlanabilir. Bu ülkelerin ekonomileri Rusya ile çok bağlantılı, yaptırımların delinmesine aracılık ederler ise onlara uyarı gelebilir normalde. Genelde Rusya'ya yaptırım başlatan Belarus'ın ismini de ekliyor ama Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan vs isimleri pek geçmiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ruslar dan çıkan yatırımcı büyük şirketler bize gelir mi ariston abi
    Londra'dan enerji uzmanı Mehmet Öğütçi bağlandı. Rusya'dan sonra bize gelecekler ve tarafını seç diyecekler dedi.

Bence para şu an Mars'da banka açsan direkt oraya gelir, dünyanın durumu karışık.

7. Ortam yavaş yavaş ısınıyor. Yakın zamanda biri çıkıp ben uzaydan geldim, bana bir şey olursa, banyo da ayağım kayar da ölürsem direkt dünya sorumlu olur derse şaşıırmam.

8. ABD Polonya’ya Patriotları yerleştirecekmişâ€¦(özgür Demirtaş)

Sayfa 149/1007 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •