Sayfa 149/1000 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Viop LX

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şura dip bura dip diye dip aramaya devam ediyor musunuz?

tokatlı gümüş çıldırmış cuma günü yeni gördüm...

short açmadın umarım...

Fatih TONGUÇ (Pride Veteran)
    @prideveteran1
    ·
    23s
    Yeni Şafak faiz haberinden sonra, Habertürk’te Astrolog, “Sn. Mehmet Şimşek’in de bir önceki ayrılığı gibi, önümüzdeki aylarda ayrılığı gündeme gelebilir.” diyor..

Ana akım medyada hafta sonu bu haber tesadüf değildir sanırım.

işimiz fallara kaldı .
    dibi gençler arıyor bulamazsınız diyoruz dinlemiyorlar.
    REsetleme nerede biteceğini badem spor biliyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ucu sanamı dokundu üzülme her fani ölümü tatacak.
    aponun ne bok olduğunu sen ***** emerken biz anlatıyorduk .
    boyundan büyük laflar etme sonra üzülürsün.
    hehe canım öyledir,affettiğiniz pkklı doktorlar bebek öldürürken Türk mü değil mi dior...seçtiğini baro başkanı ilk 4 madde değişebilir dior ..Hayrlı işler....mendilleri hazırlayın çok yakında aponun haberi düşer...Halay çekme sırası bizede gelcek...

3.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    hehe canım öyledir,affettiğiniz pkklı doktorlar bebek öldürürken Türk mü değil mi dior...seçtiğini baro başkanı ilk 4 madde değişebilir dior ..Hayrlı işler....mendilleri hazırlayın çok yakında aponun haberi düşer...
    Bak koçum beni tanımaz etmezsin bilmediğin tanımadığın kişilere bu şekilde elinde bir iddia olmadan suçlama yaparsan vakti saati geldiğinde elimi öpersin.Bak sana anla diye bir önceki msj da sen ***** emerken ben aponun ne bok olduğunu anlatıyordum diye yazmışım acık cücük beynini çalıştır sonuca git yapabilirsin .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,423
    Fetö ölse ne olacak,kuyruk hala sağlam içimizde gizli,eşbob görevi kime verildiyde ona bakmak lazım,utanmadanda anayasayı kaldıralım ilk 4 maddesiylen diyorlar

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    birazdan ''ben zaten uzun vadeciydim... '' derim ama

984700... şort ile az bekleyelim bakalım nolacak

küresinde 979xxx ler görebilen varmı tekrar
    Allah'tan pala indernedinimi kesmeden önce 981050 ye rimörs lönkleri yazmışım

gelen lönkleride...983... flatledim

bozkurt dayu.... kadar bilemesekte, eccük oynaruz bunu

6.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    hehe canım öyledir,affettiğiniz pkklı doktorlar bebek öldürürken Türk mü değil mi dior...seçtiğini baro başkanı ilk 4 madde değişebilir dior ..Hayrlı işler....mendilleri hazırlayın çok yakında aponun haberi düşer...Halay çekme sırası bizede gelcek...
    Daha geçen hafta oy verdiğin partinin 2. Adamı bölünmez maddeyi kaldıralım dedi
    2. Çözüm ihanetini yolda hayal kırıklığına ugramayin yine haburdaki gibi

Baro başkanı itlik yapmıştır gerekli tepkiyi veriyoruz
    Sen geçen hafta çıkıp birsey dedin mi

ama asıl ben zabah 987 den furduğum şortları

bu kadar dar bolıncırı açmaz diye

982500 den kaptırdım...

ona yanıyom... yidibignbeşyüz pivanım gitti

8.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    2003 yılında PKK li bu doktor topluma kazandırma yasasıyla hapiste beş sene yattıktan sonra affedilmis ve tekrar okula dönüp tıp doktoru almış. Bilemedim şimdi kim affetmis bunu ve doktor olup böyle tesis kurabilmis.
    İfadesinde etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak istemediğini söyleyen Fırat Sarı, "Tıp fakültesinde okuduğum zaman PKK örgüt üyeliğinden hüküm giyerek 5 yıl civarı cezaevinde yattım. Medisense Sağlık Hizmetlerini yaklaşık 7-8 yıl önce kurdum. Yüzde 100 hisseli sahibiyim" dedi.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 149/1000 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249649 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •