Sayfa 15/24 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
Arama sonucu : 192 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Orta uzun vade sistematik disiplin ve başarı

1. 2018 yılı sasa nın yılı olur inşaAllah

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YASAL UYARI: Burada yazdığım bilgi, haber ve yorum TAVSİYE niteliğinde olmayıp, YATIRIM DANIŞMANLIĞI kapsamında DEĞİLDİR!

2. Hocam ilgiyle takip ediyorum bundan sonra sizi .yeni hissenizde ben de olacağım inşallah iyiki sizler gbi küçük yatırımcı dostları var

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Herkese yeni yıl başarı, sağlık, mutluluk ve bol kazanç getirmesi dileklerimle ��

4.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Herkese yeni yıl başarı, sağlık, mutluluk ve bol kazanç getirmesi dileklerimle ��
    Sn fight Clup paylaşımlarınızı ozledik

5.  Alıntı Originally Posted by mapfree Yazıyı Oku
    Hocam ilgiyle takip ediyorum bundan sonra sizi .yeni hissenizde ben de olacağım inşallah iyiki sizler gbi küçük yatırımcı dostları var

Teşekkürler sn mapfree, elimden geldiği kadarı ile herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. bende bir küçük yatırımcıyım bu sebeple dayanışmanın mutlaka gerekli olduğunu düşünüyorum.

kendinize iyi bakın kolay gelsin..

6.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Herkese yeni yıl başarı, sağlık, mutluluk ve bol kazanç getirmesi dileklerimle ��
    teşekkürler sn Fight clup, sizinde yeni yılınız kutlu olsun bol başarılar sağlık ve mutluluklar dilerim...

7. 12 TL seviyesinden çok ciddi alım yapılmış artık yeni desteğimiz 12 diyebiliriz diye düşünüyorum..

8. 2018e güzel giriş yaptı % 6 ile hayırlısı diyelim...

Sayfa 15/24 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •