Sayfa 15/676 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 5401 madde; 113 - 120 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Evet bu savaş aselsanin ne kadar değerli bir şirket olduğunu gösterdi
    Herkesi 1lot dahi olsa ASELSAN almaya davet ediyorum.
    Bugün tavan olması gerekirken tabana getirmek herhalde hainliktir.baska açıklaması yok bunun.
    Paradan daha değerli şeyler de vardır
    ASELSAN namustur
    ASELSAN vatandır

Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Bu hissenin ederi. Bana göre 10 civarı olmalı f/K 5 ve pd/ dd 1 olacak şekilde . İçi kara delik gibidir , çok bir piyasa cazibesi kalmadı çöp oldu , cin Ali icatları gibi de icatlar yaptıklarını sanıyorum , şahsi fikirlerim tabii

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Cin Ali icat etmez bu bir
    İkincisi ülkenin en değerli silah sanayine bu laflar edilmez.
    Para kazanırsın kaybedersin ama kalkıp da cazibesi vardı yoktu denilmez.

3.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Abicim adamlar neden bilançoyu bir hafta erteledi düşün bakalım , istihbaratın içindeler, bugünlerde girileceğini biliyorlarlardı ve muhtemelen bilanço daha iyi bu yüzden satıcılı piyasa da mal toplamak için bilançoyu bir hafta sonraya ertelediler , bugünlerde Rusya’nın gireceğini biliyorlardı , peki eğer spekülasyonlarım doğru ise bu ne anlama geliyor, senin elindeki malı almaya çalışıyorlar olabilirmi , ayrıca direkt insider trading , bilemiyorum sadece spekülasyon yapıyorum yanılıyor olabilirim , ayrıca şanlı ordumuza ve silahlarına asla lafım olamaz tabii ordumuzun arkasındayız her zaman

4.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Evet bu savaş aselsanin ne kadar değerli bir şirket olduğunu gösterdi
    Herkesi 1lot dahi olsa ASELSAN almaya davet ediyorum.
    Bugün tavan olması gerekirken tabana getirmek herhalde hainliktir.baska açıklaması yok bunun.
    Paradan daha değerli şeyler de vardır
    ASELSAN namustur
    ASELSAN vatandır
    Aynen dediğiniz gibi Aselsan savunma sanayisinin gözbebeğidir. Bugünlerde kıymetini daha iyi anlamamız lazım. Allah korusun Ukrayna'nın durumu gibi bir durumla karşılaşsak elindeki hissenin hangi şirket olduğu da çok önemli olmuyor. Ülke batınca hepsi batıyor.

Bugün sosyal medyada biri paylaşmış çok hoşuma gitti. "Üç tarafı denizlerle dört tarafı o.. çocuklarıyla çevrili bir ülkede yaşıyoruz maalesef" demiş. İşte bu sebeple ülkemizin kalkınması için, güçlenmesi için daha çok çalışmalıyız. Çalışan firmalara köstek değil destek olmalıyız. Beğenmediğiniz Aselsan icatları belki çocuklarımızın geleceğini kurtaracak.
    Sahada güçlü olursan masada güçlü olabiliyorsun.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Savunma dışı icatlar için demiştim , slahlarımıza sözüm yok , Allah razı olsun Aselsan’dan , gururumuz gözbebeğimiz tabiiki

6. Böyle stratejik şirketleri borsa bataklığına sokmayacaksin arkadaş itin pezevengin elinde oyuncağa dönüyor. Devlet bir an önce bu borsa bataklığından çıkarmalı bu şirketi ne de olsa şirket devletin elinde. Yazık çok yazık böyle ülkemizin gözbebeği olan bir şirketin bu hâlde olması.

7. Bu taban çok anlamsız.
    Ömer Çelik net şekilde pozisyonumuzu açıkladı.
    Sanki Rusya ile ortak olup Ukrayna işgaline katılmışız gibi saçma sapan bir taban
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

8. Bütün piyasa at boku gibi yapıştı tabana, derinliğide boş ha ne alıcı var ne satıcı koca bist üçbeş speğin oyuncağı olmuş, dilerler dipe çakarlar dilerler uçururlar.

Sayfa 15/676 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •