Sayfa 15/1001 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bulut sbi Kıbrıs tatili parasını makinaya atacağı parayı çıkardım gitti yedi geldi. Bozkurt reisim hünkârım kaç milyon paraya 1000 TL için kıvırıyor. Beline yazık reis
    1 bin dolardır o
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    1 bin dolardır o
    Bulut abi bin TL yazmış. Bozkurt züğürt reisim hünkârım parasızlıktan oğlanı işe gönderip mesaiye kalsın istiyor. Mert abi gibi yakında arsa yalı satar bu.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bulut abi bin TL yazmış. Bozkurt züğürt reisim hünkârım parasızlıktan oğlanı işe gönderip mesaiye kalsın istiyor. Mert abi gibi yakında arsa yalı satar bu.
    Bozkurt sepet yapmıştır ppf,altın,dolar , buraya ayırdığı para daha az olabilir.
    sepet bu piyasalarda en güzeli

4. 2022 gram altın babo nun topiğinde paylaştığım graftan beri milat benim için.
    2024 temmuz ppf dayız
    buradada gelip 1.5-2 aydır vıop ta ve takip ettiğim hisselerde trade ettik mi badem spor tokatladık mı yeter ayasofya bak aynı zamanda tatilimizide yapıyoruz şükür .

5. Dün akşam kafam biraz çakırken ŞARA ya baktım baktım sonra dedim Suriyede BOP projesinin açılımı başlıyor dedim.HTŞ militanlarından kurulu bir orduya sahip suriye ordusu Şara da onların içinden çıkan biri ABD ve İsrail bilinçli bu şahısı oraya monteledi , dün konuşmasında Kuduse yürüyüş başladı diye bir başlık vardı dedim taşlar yavaş yavaş oturuyor , Şara ya oradan girecekler bilinçli bu ekiplerden kurulu suriye yönetimi kurulmuş bu filmin sonuda belli bu yüzden.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bozkurt sepet yapmıştır ppf,altın,dolar , buraya ayırdığı para daha az olabilir.
    sepet bu piyasalarda en güzeli
    Züğürt reisim hünkârımin mahallede konuşulan çingene sepeti var. İçinde krem pamuk izmarit ve su olduğu söyleniyor.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2022 gram altın babo nun topiğinde paylaştığım graftan beri milat benim için.
    2024 temmuz ppf dayız
    buradada gelip 1.5-2 aydır vıop ta ve takip ettiğim hisselerde trade ettik mi badem spor tokatladık mı yeter ayasofya bak aynı zamanda tatilimizide yapıyoruz şükür .
    Bereketini gör FB loca parasını da çıkardın. Biz yevmiye peşindeyiz. Bir maaş devletten bir maaş buradan çıkarsa benden mutlu olurum. Bozkurt reisim hünkârımın yazdığı rakamı aldım. Kenardan izliyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,101
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    "TÜRKİYE'YE ÖZEL TEŞEKKÜRKonuşmasında Türkiye'nin rolüne de değinen Ahmed Şara, hem geçmişten gelen desteğe hem de son arabuluculuk sürecine vurgu yaptı. Şara, saldırıların önlenmesinde ABD, bazı Arap ülkeleri ve özellikle Türkiye'nin etkili olduğunu belirtti: "Bu arabuluculuk, ülkeyi bilinmeyen bir geleceğin karanlığından çıkardı."

bu adamlar erken öğrenmişler... koy Türkiyeye vizeyi, gümrüğü eee teşekkür ederiz iyi de babam bu teşekkürler hep kazık olarak mı geliyor...

Sayfa 15/1001 İlkİlk ... 513141516172565115515 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •