Sayfa 150/500 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by justjust Yazıyı Oku
    Ne Oyak yorumu ne karlılık haberleri nede insanların söylediği haberler için bu hisseyi tutmuyorum.sırf bu herifin kendi hissesinde elimdeki hisselerini alamaması ve hergün sürünmesini görmek bana yetiyor.sapık olan ben değilim sakın öyle düşünmeyin sapık olan o.insanların cebindekileri nasıl alırım diye düşünen insanlara zarar ettiren o.Allaha şükürler olsunki sonuna kadar dayanma gücüne sahibim.bu ahlaksız herife gücün onda olmadığını Allah benim elimle gösterecek.
    Hocam yanlış anlamayın da biraz abartmissiniz sanki😀😀 300 bin kar gelmiş bence kağıt iyi yerde .4 milyon kar gelsin bu çeyrek bu hakaret ettiğini spegin burda tutacağını mı dusunuyorsunuz?

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Spek anlaştıkları adam benim derdim sahibiyle.

3. Geçer gider herkes, hikayelerdir geriye kalan...

4. Seramik sektörü çok iyi gidiyor. Oyak haricinde başka kurumların da radarına girince, ki umarım yakındır; aynı zamanda pozitif bilanço beklentileriyle kısa sürede 3 liranın üzerini göreceğimizi umuyorum. Endeksin her gün TL bazlı yeni rekorlar kırdığı bir ortam giderek daha korkutucu hale geliyor. Bir noktada paranın akışı büyük hisselerden, orta ve küçük piyasa değerli şirketlerin büyüme hikayelerine yönelecektir.

5.  Alıntı Originally Posted by knopfler Yazıyı Oku
    Seramik sektörü çok iyi gidiyor. Oyak haricinde başka kurumların da radarına girince, ki umarım yakındır; aynı zamanda pozitif bilanço beklentileriyle kısa sürede 3 liranın üzerini göreceğimizi umuyorum. Endeksin her gün TL bazlı yeni rekorlar kırdığı bir ortam giderek daha korkutucu hale geliyor. Bir noktada paranın akışı büyük hisselerden, orta ve küçük piyasa değerli şirketlerin büyüme hikayelerine yönelecektir.
    Değerli üstad ben de sizin gibi düşünüyorum. Analizime göre Harika bir yatırım olacağına inanıyorum. 3.5 tl hedef fiyatla 3 aylık öngörü ile ilk etapta alım yaptım. Önü çok açık duruyor.

Güzel ve hayırlı yatırımlar dilerim herkese.

Yatırım tavsiyesi değildir kişisel analiz ve yorumlarımdır..

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetrince bekledi sanki. Bilanço da yaklastı Yine yeniden aldık biraz.

Eğer bir şirketin satışları her çeyrek bir önceki çeyrekten enflasyonun üzerinde artıyor ise hisse fiyatı da istikrarlı yükselecektir.

Uşak'ta Çeyrek satışlar sırayla şöyle:
    2016/50-59-52-60
    2017/58-??-??-??

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Eğer bir şirketin satışları her çeyrek bir önceki çeyrekten enflasyonun üzerinde artıyor ise hisse fiyatı da istikrarlı yükselecektir.

Uşak'ta Çeyrek satışlar sırayla şöyle:
    2016/50-59-52-60
    2017/58-??-??-??

Bundan sonraki çeyreklerde satışlar 60 üzerinde olursa 4. çeyrek 70 üzeri güzel olur.

Yanlış anlaşılmasın asıl önemli olan karlılık tabi ki. Yalnız Uşak için net kardan ziyade faaliyet karını takip etmek lazım.
    Çeyrek Faaliyet karı 10 ve üzeri olmalı

Sayfa 150/500 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •