Sayfa 150/643 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 5137 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: AEFES - Anadolu Efes Biracılık Ve Malt Sanayii A.Ş.

1. Bankaların yurtdışındaki bankalarla yapabileceği Türk Lirası işlemleri sınırlandırıldı: BDDK, salgında bankaların elindeki kaynağın Türkiye'de kullanılmasına yönelik karar aldı...
    .................................................. ..................
    bu haber hisselere satış getirebilir...

Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    Bankaların yurtdışındaki bankalarla yapabileceği Türk Lirası işlemleri sınırlandırıldı: BDDK, salgında bankaların elindeki kaynağın Türkiye'de kullanılmasına yönelik karar aldı...
    .................................................. ..................
    bu haber hisselere satış getirebilir...
    SWAP işlemlerine sınırlama gelmiş....Doları frenlemek için atılmış adım...

3. Çin'in parası Yuan'nın yurtdışında fiziki tutulması ve el değiştirmesi yasak. Adamlar kendilerini bu şekilde koruyor diğer taraftan güçlü üretim ve ihracatları var. Eğer 5 yıl önce sadece ihracatçılara döviz kredisi kullanma hakkı verilseydi ülke bu duruma düşmezdi. Doları olan telefon getirdi, hurma getirdi, et, mercimek getirdi şimdi döviz diye tırmalıyoruz.

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    SWAP işlemlerine sınırlama gelmiş....Doları frenlemek için atılmış adım...
    adamlar dolar/tl longlayabilmek için swap faiziyle tl borçlanıyor. borç aldıgı tl yi de dolar almak için kullanıyor. sonra aldıgı tl borcu ödemekte zorlanıyor tl bulamadıgı için. hesabında tl mafiş yazıyor. baktıki hesabında garan var 2 milyon, akbnk var 1 milyon vs. gidiyor bunları satıyor bistte ve tl si oluyor hesabında.

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Supriz bilanço gelebilir....
    bende toplam satış hacminde artış bekliyorum...eger rusya ve ukrayna pazarında hacim daralması olmaz ise kur zararını kapatabilir...

6. Bu vatandaşın malı bitene kadar rahat yok

7. Bu olanların mantıklı bir açıklaması yok malesef benim için uzaktan izleme vakti bunlar böyle satarsa 17-16 ya kadar gider ... yatırım tavsiyesi değildir kalanlara sabırlar...

Alıntı Originally Posted by Efeege Yazıyı Oku
    Bu olanların mantıklı bir açıklaması yok malesef benim için uzaktan izleme vakti bunlar böyle satarsa 17-16 ya kadar gider ... yatırım tavsiyesi değildir kalanlara sabırlar...
    olumlu olan herşeyi satıyorlar....ben 100 lotla izlemeye devam ediyorum....sonra hacimli poz açarım

Sayfa 150/643 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •