Sayfa 150/436 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 3483 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bence bu kardeşlerin hisselerini öncü gurubu alıyor dohol paylarını yüzde 47 çıkartıp şirkete oy hakkı yüzde 60 çıkarıp burdan bir bedelli sermeye artırımına giderler artık
    kardeşlerin toplam sattıkları pay %5 denk geliyor alan kim yada kimselerse zaten söz sahibi olamıyor doğana bir engel teşkil etmiyor

2. İyice enkaza döndü, ayıp olmuyor mu mühendis kardeşler, en zor zamanlarda beraber sırtladık şimdi sat hisseleri yatırımcı ne yaparsa yapsın moduna gelindi.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İyice enkaza döndü, ayıp olmuyor mu mühendis kardeşler, en zor zamanlarda beraber sırtladık şimdi sat hisseleri yatırımcı ne yaparsa yapsın moduna gelindi.
    Bu ********ler iyice zıvanadan çıktılar…borsa düşer hisse düşer borsa cıkar hisse yine düşer bu ********lerin derdi nedir…ne lanet bir senet bize rast geldi

4. patron satıyor vs. bunların hepsi oyunun parçası asıl olan karelin şirket olarak gittiği yol...bu yol çıkmaz yol mu yoksa aydınlık bir yol mu....ben karelin geleceğini avrupa standartlarında bir şirket olarak görüyorum ve önünün çok açık olduğunu düşünüyorum....hisse baskılanıyor hergün sövüyorum o taraf ayrı gidiyor şirket tarafı ayrı ama bu baskılara rağmen milim satmayı düşünmüyorum...birçok hissem var geçmiştede oldu karel çok farklı beni heyecanlandıran nadir hisselerden sağlam işler kaliteli işler yapıyorlar...tahtacısıda bu kelepir fiyatlardan toplama derdinde oda haklı baskılıyor....finansal borcu çokmuş vs. bunlar hikaye....şirket muz üretmiyor teknoloji üretiyor...

5.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    patron satıyor vs. bunların hepsi oyunun parçası asıl olan karelin şirket olarak gittiği yol...bu yol çıkmaz yol mu yoksa aydınlık bir yol mu....ben karelin geleceğini avrupa standartlarında bir şirket olarak görüyorum ve önünün çok açık olduğunu düşünüyorum....hisse baskılanıyor hergün sövüyorum o taraf ayrı gidiyor şirket tarafı ayrı ama bu baskılara rağmen milim satmayı düşünmüyorum...birçok hissem var geçmiştede oldu karel çok farklı beni heyecanlandıran nadir hisselerden sağlam işler kaliteli işler yapıyorlar...tahtacısıda bu kelepir fiyatlardan toplama derdinde oda haklı baskılıyor....finansal borcu çokmuş vs. bunlar hikaye....şirket muz üretmiyor teknoloji üretiyor...
    Size katılıyorum Sayın Wiper, Karel çok güzel bir gelecek vadediyor ama çok sancılı bir süreç yaşatıyor son birkaç yıldır. Sabrı olan güzel günler görecek ama süreç çok yoracak
    Piyasada çok beğenilen MAC fonu içeriği açıklandı, fon büyüklüğü ve karelin fondaki payına bakarak bugünlerdeki fiyattan aldığını farz etsek son bir ayda 10 milyon lot civarında Karel aldığını tahmin ediyorum ama daha aşağıdan maliyet yapmaya başladığı için 12-13 milyon lot civarı bir hisse almış olabilir. Bu fonu ve yöneticisi Haydar Acun'u bilmeyenlerin araştırmasını tavsiye ederim. Birçok büyük portföylü yatırımcı için MAC fonun hangi hisseyi aldığını görmek yatırım kararlarını etkilemek için yeterli bence,

png oluşturma

Bu resimde son bir ayda karelin fondaki payının ne kadar arttığı net bir şekilde görülüyor.

Ben bir de tacirlerin fonunda Karel ne kadar arttı merak ediyorum,
    Son düzenleme : Hasan Kürşad; 06-09-2023 saat: 22:38.

6.  Alıntı Originally Posted by WIPER Yazıyı Oku
    patron satıyor vs. bunların hepsi oyunun parçası asıl olan karelin şirket olarak gittiği yol...bu yol çıkmaz yol mu yoksa aydınlık bir yol mu....ben karelin geleceğini avrupa standartlarında bir şirket olarak görüyorum ve önünün çok açık olduğunu düşünüyorum....hisse baskılanıyor hergün sövüyorum o taraf ayrı gidiyor şirket tarafı ayrı ama bu baskılara rağmen milim satmayı düşünmüyorum...birçok hissem var geçmiştede oldu karel çok farklı beni heyecanlandıran nadir hisselerden sağlam işler kaliteli işler yapıyorlar...tahtacısıda bu kelepir fiyatlardan toplama derdinde oda haklı baskılıyor....finansal borcu çokmuş vs. bunlar hikaye....şirket muz üretmiyor teknoloji üretiyor...
    uzun vadede dediğinize katılıyorum sayın wiper ama kısa vadede 2025/2026 süreçleri sancılı geçecek gibi. patronların sattığı mal konusunda niye şirketteki payını %7 altına düşürsünler ki sebebi ne olabilir

7. Nasipsiz bir senet

8.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    uzun vadede dediğinize katılıyorum sayın wiper ama kısa vadede 2025/2026 süreçleri sancılı geçecek gibi. patronların sattığı mal konusunda niye şirketteki payını %7 altına düşürsünler ki sebebi ne olabilir
    bu şirket kurumsallaşıyor bırak patron satmış vs...şirket almış başını gidiyor kim takar patron satışını...bunların inan hiçbir önemi yok...adamlar bedelli için nakit yaratıyor işte bunu anlamak zor değil bence..bu sene 7 milyar gelecek senede 15 milyar ciro beklentim var bu katlanarak gidecek...finansal borç eriyincede 1 milyar üzeri karlar bekliyorum...

Sayfa 150/436 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •