Artan

277,75 10 14:34
8.585,00 9.99 14:36
39,64 9.99 14:39
15,21 9.98 14:40
42,98 9.98 14:39
Artan Hisseler

Azalan

1,38 -10.33 14:40
19,17 -10 14:40
58,85 -9.95 14:40
7,81 -9.92 14:40
82,55 -9.78 13:55
Azalan Hisseler

Ýþlem

5.545.354.535,82 14:40
5.385.604.123,90 14:40
5.215.068.025,48 14:40
4.635.498.686,75 14:40
4.602.715.350,50 14:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3514 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. patron satýyor vs. bunlarýn hepsi oyunun parçasý asýl olan karelin þirket olarak gittiði yol...bu yol çýkmaz yol mu yoksa aydýnlýk bir yol mu....ben karelin geleceðini avrupa standartlarýnda bir þirket olarak görüyorum ve önünün çok açýk olduðunu düþünüyorum....hisse baskýlanýyor hergün sövüyorum o taraf ayrý gidiyor þirket tarafý ayrý ama bu baskýlara raðmen milim satmayý düþünmüyorum...birçok hissem var geçmiþtede oldu karel çok farklý beni heyecanlandýran nadir hisselerden saðlam iþler kaliteli iþler yapýyorlar...tahtacýsýda bu kelepir fiyatlardan toplama derdinde oda haklý baskýlýyor....finansal borcu çokmuþ vs. bunlar hikaye....þirket muz üretmiyor teknoloji üretiyor...

2.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    patron satýyor vs. bunlarýn hepsi oyunun parçasý asýl olan karelin þirket olarak gittiði yol...bu yol çýkmaz yol mu yoksa aydýnlýk bir yol mu....ben karelin geleceðini avrupa standartlarýnda bir þirket olarak görüyorum ve önünün çok açýk olduðunu düþünüyorum....hisse baskýlanýyor hergün sövüyorum o taraf ayrý gidiyor þirket tarafý ayrý ama bu baskýlara raðmen milim satmayý düþünmüyorum...birçok hissem var geçmiþtede oldu karel çok farklý beni heyecanlandýran nadir hisselerden saðlam iþler kaliteli iþler yapýyorlar...tahtacýsýda bu kelepir fiyatlardan toplama derdinde oda haklý baskýlýyor....finansal borcu çokmuþ vs. bunlar hikaye....þirket muz üretmiyor teknoloji üretiyor...
    Size katýlýyorum Sayýn Wiper, Karel çok güzel bir gelecek vadediyor ama çok sancýlý bir süreç yaþatýyor son birkaç yýldýr. Sabrý olan güzel günler görecek ama süreç çok yoracak
    Piyasada çok beðenilen MAC fonu içeriði açýklandý, fon büyüklüðü ve karelin fondaki payýna bakarak bugünlerdeki fiyattan aldýðýný farz etsek son bir ayda 10 milyon lot civarýnda Karel aldýðýný tahmin ediyorum ama daha aþaðýdan maliyet yapmaya baþladýðý için 12-13 milyon lot civarý bir hisse almýþ olabilir. Bu fonu ve yöneticisi Haydar Acun'u bilmeyenlerin araþtýrmasýný tavsiye ederim. Birçok büyük portföylü yatýrýmcý için MAC fonun hangi hisseyi aldýðýný görmek yatýrým kararlarýný etkilemek için yeterli bence,

png oluþturma

Bu resimde son bir ayda karelin fondaki payýnýn ne kadar arttýðý net bir þekilde görülüyor.

Ben bir de tacirlerin fonunda Karel ne kadar arttý merak ediyorum,
    Son düzenleme : Hasan Kürþad; 06-09-2023 saat: 22:38.

3.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    patron satýyor vs. bunlarýn hepsi oyunun parçasý asýl olan karelin þirket olarak gittiði yol...bu yol çýkmaz yol mu yoksa aydýnlýk bir yol mu....ben karelin geleceðini avrupa standartlarýnda bir þirket olarak görüyorum ve önünün çok açýk olduðunu düþünüyorum....hisse baskýlanýyor hergün sövüyorum o taraf ayrý gidiyor þirket tarafý ayrý ama bu baskýlara raðmen milim satmayý düþünmüyorum...birçok hissem var geçmiþtede oldu karel çok farklý beni heyecanlandýran nadir hisselerden saðlam iþler kaliteli iþler yapýyorlar...tahtacýsýda bu kelepir fiyatlardan toplama derdinde oda haklý baskýlýyor....finansal borcu çokmuþ vs. bunlar hikaye....þirket muz üretmiyor teknoloji üretiyor...
    uzun vadede dediðinize katýlýyorum sayýn wiper ama kýsa vadede 2025/2026 süreçleri sancýlý geçecek gibi. patronlarýn sattýðý mal konusunda niye þirketteki payýný %7 altýna düþürsünler ki sebebi ne olabilir

4. Nasipsiz bir senet

5.  Alýntý Originally Posted by erhankod Yazýyý Oku
    uzun vadede dediðinize katýlýyorum sayýn wiper ama kýsa vadede 2025/2026 süreçleri sancýlý geçecek gibi. patronlarýn sattýðý mal konusunda niye þirketteki payýný %7 altýna düþürsünler ki sebebi ne olabilir
    bu þirket kurumsallaþýyor býrak patron satmýþ vs...þirket almýþ baþýný gidiyor kim takar patron satýþýný...bunlarýn inan hiçbir önemi yok...adamlar bedelli için nakit yaratýyor iþte bunu anlamak zor deðil bence..bu sene 7 milyar gelecek senede 15 milyar ciro beklentim var bu katlanarak gidecek...finansal borç eriyincede 1 milyar üzeri karlar bekliyorum...

Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    bu þirket kurumsallaþýyor býrak patron satmýþ vs...þirket almýþ baþýný gidiyor kim takar patron satýþýný...bunlarýn inan hiçbir önemi yok...adamlar bedelli için nakit yaratýyor iþte bunu anlamak zor deðil bence..bu sene 7 milyar gelecek senede 15 milyar ciro beklentim var bu katlanarak gidecek...finansal borç eriyincede 1 milyar üzeri karlar bekliyorum...
    Vestel ve Karel ayný yoldaþlar ayný yoldalar

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •