Sayfa 150/344 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
Arama sonucu : 2751 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. doların çıkışı %6 ya vardı...tam anlamı ile bir devülasyon...ben bunun zamana yedirilerek yapılacağını sanıyordum...anlaşılan bir seferde bu iş olsun bitsin deniliyor...çiler döneminde bir gecede %60 devülasyon olduğunu hatırlıyorum ( bilmiyorum doğru mu hatırlıyorum ?? hafızam biraz zayıf..) bakalım bu seferlik devülasyon ne kadar olacak ?? seçimden önce 19,30 seviyelerinde idi ve yavaş yavaş çıkıyordu...bu gün ise şu dakika itibari ile dolar 22,80 olmuş...şimdiden %15 kadar oldu...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. alfas tavan bedelsiz geldi bakalım rüzgar a bizde kapılacakmıyız

3. Tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakacağız. İşlerimiz dolar bazlı, durmak yok yola devam.. Stoklarımız dolu bize ekstra kar yazacak kur artışı.

4.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakacağız. İşlerimiz dolar bazlı, durmak yok yola devam.. Stoklarımız dolu bize ekstra kar yazacak kur artışı.
    aynen öyle dostum... stok karı da yazacaz....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Arkadaş doların %6 arttığı gün robotlar kağıdı baskılıyor ulan bize giren birşey yokda size giren toplam piyasa değerinden %6 aptallığında bir sınırı var yahu adamlar kendi kendilerini dolar bazlı bitiriyor.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Arkadaş doların %6 arttığı gün robotlar kağıdı baskılıyor ulan bize giren birşey yokda size giren toplam piyasa değerinden %6 aptallığında bir sınırı var yahu adamlar kendi kendilerini dolar bazlı bitiriyor.
    piyasada şu anda döviz bazlı satış yapan ve ihracatı yüksek olan şişe gibi hisselere nakit girişi oluyor...sıra bize de gelecek dostlar..sıkıntı yok..sabır etmeye devam...

7. 170 üstünde kaldığımız her saat güçleniriz.. İştah artar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    piyasada şu anda döviz bazlı satış yapan ve ihracatı yüksek olan şişe gibi hisselere nakit girişi oluyor...sıra bize de gelecek dostlar..sıkıntı yok..sabır etmeye devam...
    aynen dedigin gibi oldu para once BIST 30 geldi , ama ne geldi

kehanetinin ikinci kismini heyvanla bekliyoruz , bence hala BIST 30 kotasini doldurmadi,
    2-3 gun once 100 bin dolarini bozan %5 cikan THY almis olsa hala %3 zararda olacakti
    bu hafta BIST 30 doysun, sonrada bize para aksin
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 150/344 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •