Arkadaş doların %6 arttığı gün robotlar kağıdı baskılıyor ulan bize giren birşey yokda size giren toplam piyasa değerinden %6 aptallığında bir sınırı var yahu adamlar kendi kendilerini dolar bazlı bitiriyor.
Arkadaş doların %6 arttığı gün robotlar kağıdı baskılıyor ulan bize giren birşey yokda size giren toplam piyasa değerinden %6 aptallığında bir sınırı var yahu adamlar kendi kendilerini dolar bazlı bitiriyor.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
aynen dedigin gibi oldupara once BIST 30 geldi , ama ne geldi
kehanetinin ikinci kismini heyvanla bekliyoruz , bence hala BIST 30 kotasini doldurmadi,
2-3 gun once 100 bin dolarini bozan %5 cikan THY almis olsa hala %3 zararda olacakti
bu hafta BIST 30 doysun, sonrada bize para aksin
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
galiba onları bekleyeceğiz...ama sıra bize gelir gelmez bir tavan beklerim..ancak o zaman af ederim cweneyi...
bist 30 hisselerden çıkacak babalar bizim gibi yenilenebilir enerji sektörüne geldiklerinde bizim hisseler çok agresifleşir...
seçimlerden önce muhalefet seçimi kazanırsa?? bist 30 hisseleri coşar demiştim...emin şimşeğin gelmesi de benzer bir etki yaptı...çünkü emin şimşek de aynı politikaları uygulayacak...ekonominin realitelerini uygulayacak..
yalnız muhalefet kazanırsa yenilenebilir enerji politikaları belirsiz olacağı için yenilenebilir enerji hisseleri biraz gevşeyebilir demiştim..iktidar kazanırsa da önceki politikalar devam edeceği için sektör eski günlerindeki gibi devam eder demiştim..
şimdi hem iktidar kazandı hem de muhalefetin politikaları uygulanıyor...ortaya karışık bir durum çıktı..yenilenebilir enerji sektörüne emin şimşeğin çok olumlu baktığını biliyoruz..o halde önce bist 30 hisseleri doysun sonra da sıra bize gelsin diyeceğiz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
muhalefet kazanabilir düşüncesi ile bir miktar bist30 hisselerinden almıştım...aslında o pozisyonu aylar önce almıştım...pozisyonumda oyakc ,ısdmr ,toaso ,vbtyz vardı , onları da bozmamıştım....emin şimşeğin gelmesi ile bakalım o hisselerime yağan yağmurdan ne kadar su düşecek ?? dün onlardan bir iki tanesini cweneye kurban etmeyi düşünmüştüm de son anda satacağım hisseler istediğim fiyata gelmeyince vazgeçmiştim..bu gün iyiken satmadım diyorum...
sermaye de nisbeten yüksek olunca fuul bir hisseye girmek sakıncalı olabiliyor...sonradan insanın üzerine oynuyorlar...bakalım nasipte ne olacak...cweneye güveniyoruz...herşey onun lehine..ama sıramızı da beklemeyi bilmek lazım...sonra pirince giderken eldeki bulgurdan olabiliriz...
Yer İmleri