ben bu sözlerin arkasındayım ve kefilim. özgür irademle işlemimi yaparım, analizimi yaparım. zamanı gelir karımı alır satarım, zamanı gelir zararımı görür dururum. burada savunulacak bir kitle olduğunu düşünmüyorum, hepimiz başımızın çaresine bakarız. ve sacroya üstat demekten onur duyarım. o kadar da nazı geçsin burayı yıllardır takip eden forumdaşlarına.
yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim
dow - 4
dalgalar bizim boyu aşar demiştim yarın Psdtc ve konfurt satılır. full nakite geçilip
YÜNSA +.50 ve karel 6.50 alınır.
yünsa 4.5 a gelir
Wallstreet her sert dustugunde bizim Bist illa sert dusecek diye kaide yok.Bu sert dususlerde dikkat ettiyseniz saglam durdu sayilir Bist.Bu bana gore guvenli liman oldugu anlamina gelir.
Halen su gorusumu koruyorum.Gelismekte olan ulkeler borsalarinin ortalamasinin halen asagisinda Bist.
Goody de bayagi lotum var ve yukselecegine guveniyorum.Guvenmesem zarar kes yapar havluyu ringe atardim YTD
2023 sonu Bist 8000?
Sayin sacro ve diger arkadaslara çok teşekkür ederim.inşallah kayıpsız atlatiriz bu günü ve gelecek haftayı. .
Fikirleri zoraki yapılması gibi algılayan arkadaşlara tavsiyem bence kişilerin öneri yaptı diye sorumlu tutmayın. Bence Sacro bu topik için çok emek harcayıp bizlere de gereğinden fazla yardım diyor. Ben kendi adıma Teşekkürü borç bilirim.
Lakin unutulmasın "Kar zarar kardeştir"...
Yazdıklarım felan filan bla bla bla...
Yer İmleri