Sayfa 151/1032 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: HALK Cafe - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794

merkez bankası ne yaparsa yapsın gideceği yerlere eninde sonunda gidiyor
    müdehaleymiş faiz artırmaymış

Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır

2. Dün burda hulk için( 7.30-7.70) hikayemi anlatmıştım....yahu nerdeyse geldi ya buralara yine....gülermisin ağlarmısın aga....yalnız şunu diyem; ben bu düşüşe billahi inanmıyorum... numaradan düşürüyor( feyk) ... nerde ky.ile dolu hisse var onlar düşüyor...erdemirler, kardemirler, kuşlar vs. uçmuş bir sürü ky.nin olmadığı hisseler maşallah öylece duruyor kocaman kocaman yerlerinde... bunlar çakal aga çakal... yazık günah ky.soyguncuları bunlar,ölü soyguncuları bunlar... daha düşürürler mi ? düşürür bu çakal sürüsü... hisse aldın mı? almadım inanın .. 7.50 gibi alacak oldum...7.60 civarıydı...bende önce 7.40 girdim buradan deneyeyim diye.. ve hemen 7.52 ye çekti hisseyi.. bende vaz geçtim düşürecek daha diye...nitekim öyle oldu 7.37 ye kadar saldı... ben bu düşüşe inanmıyorum... ortada temel göstergelerle mantıklı bir şekilde izah edilecek vallahi billahi bir mok yok... ofac cezası algısı... ulan çakal ofac cezası verilecek algısı ne zamandan beri var... bugün mü aklın başına geldi.. zaten ofac cezayı neye göre verecek her şey doğru yapılmış bankada vs. ( ayrı mevzu) bu düşüş tamamıyla ky. avlama 8.77 den 7.90 kadar > 30-40 milyon açığa satılan hisseleri ky.nin elinden aşağılardan alıp yerine koyma mevzusu... yalan ,dolan, sahtekarca bir düşüş.. ben yemiyorum bu düşüşü bana yediremezler zaten...

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bu ilginc.
    Evet. Emin konustu. Bundan sonra da amborgoyu delmeden ticaretimize devam ederiz kimseye de hesap vermeyiz dedi. Bulup izleyin. Umarim bildigi birseyler vardir.

Kamu bankalari yuzde 1 konut kredi faizi elestirisi icin de, kimse bize kamu bankalari nasil yonetilir ogretemez, harika kar rakamlari olusturuyoruz dedi.
     Alıntı Originally Posted by hakanfirst Yazıyı Oku
    Ekonomi bakani Zeybekci TV de canli yayinda. Spiker : Iranla ticaretten korkmuyor musunuz onunuzde Halkbank ornegi var dava var dedi. Cevabi : Ne çikti sonunda, biz butun verilerimizi ABD ile paylastik, ambargo delen ticaretimiz zaten olmamisti, dedi. Bir ceza beklemiyor kendisi.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. düşüşün gerekçesi olacak tabiki de... dolara basacaksın , borsaya çakacaksın ki... millet mıçsın donuna.. yoksa inandırıcı olur mu hiç... ikisinin patronu da aynı çakal neticede.... bu çakallar geçen sene bana ne yaptılar anlatayım ; mart ayında 3.52 den 55.000 bin dolar almıştım... ben aldıktan sonra 3 ay 3.46-3.65 gitti gitti geldi...bıktırdı beni. sonunda 3.39 da gösterdi... hulkuda 15.40 kadar götürdü... bende allah belanı versin senin gibi doları diyip..3.44 den verdim gitti dolarları... 7-8 ay dolarda ölü gibi bekledim.. aynı hisse almış gibi.. aynı çakalın elindeyim yani... ha dolar almışım ha halk bankası almışım her türlü geçiriyorlar... bak bu senede hulk aşağı dolar yukarı... bunların alayı çakal... ben bunların hiç bir hareketine inanmıyorum.. hepsi düzmece hepsi soygun... bu düşüş de geçen yılda yediğim kazığın ters versiyonu... bunlar için adam soymakta hangi araç olursa olsun fark etmez o araçla soyarlar milleti.... şimdi doları yavaş yavaş 4.20-4.50 arası bir geçirirler ...sonra bir düzeltmeye sokarlar çakarlar 3.80-3.90 arasına bir sene burada kapana kısılır kalırsın... sonra yavaş yavaş hisseleri çıkarırlar.. bu döngü böyle sürer gider.. bire bir yaşadığımız halde yine bunların tuzağına düşüyoruz yine... çünkü otobüsün şoförü bu çakallar nere sürse otobüs ora gidiyor... sen 36 -44-51 nolu koltuk yolcusu ne yapabilirsin ki ? olay budur.

5.  Alıntı Originally Posted by hakanfirst Yazıyı Oku
    Evet. Emin konustu. Bundan sonra da amborgoyu delmeden ticaretimize devam ederiz kimseye de hesap vermeyiz dedi. Bulup izleyin. Umarim bildigi birseyler vardir.

Kamu bankalari yuzde 1 konut kredi faizi elestirisi icin de, kimse bize kamu bankalari nasil yonetilir ogretemez, harika kar rakamlari olusturuyoruz dedi.

Istemeyerekte olsa, Halkb yatirimcisi icin mevcut iktidarin devami yine en hayirlisi gibi.

6. Ben HALKB'ye 15 Kasımda 10.22 den girdim, yani sert düşüş dalgası henüz daha 2.5 ayını doldurmuşken. 14 Kasımda 9.66 dan başlayan güçlü tepki ve BİST'in içinde bulunduğu olumlu konjonktür beni HALKB için en kötünün artık geride kaldığı yönünde bir inanca sevk etti ve ben de 15 Kasımda 10.22 den pozisyonumu açtım. Nitekim hisse 1 gün sonra 16 Kasımda 11.04'ü, akabinde de 1.5 ay sonra 4 Ocakta 11.44 ü gördü. 4 Ocak'a kadar beklentim dahilinde hareket eden hisse bu tarihten sonra tamamen tersine gidip soluksuz bir şekilde 11.44 den şu anki 7.37 ye kadar çakılma sürecine girdi ve son 4 ayda %36 düştü. Yıl sonuna kadar bekleyip o zaman pozisyonumu bir değerlemeye tabi tutacağım. An itibariyle hisse başına yazdığım 2.85 tl nominal zarar (%28 eder) kağıt üzerindedir, hisseyi elde tutma sürecinde yaşanan geçici türden bir gelişmedir.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Son olarak...Bu işe kuzu da el attıysa, dönüş yakındır abi...Tecrübe diyelim...
    Çok güzel dedin ağzına sağlık.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

8.  Alıntı Originally Posted by erick_von_manhstein2 Yazıyı Oku
    SEvgili TrendHound ustat,

Sence Basta bu hukumet varken Faizler nasil artar ? Politika Faizine dokunmadiktan sonra ve dokundugunda fircalar yedikten sonra bu ne kadar olasidir ? Bunu hukumete ragmen MERkez nasil yapacak....
    Aynen öyle. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık durumu çıktı ortaya. Faiz artırırsan sıkılaştırmaya gitmiş olursun ve ekonomik büyüme yara alır, faiz artırmazsan doların önünü kesemezsin ve enflasyon patlar, ekonomi ve halk toptan zarar görür. Kendi kendilerini köşeye sıkıştırdılar. Ne yaparlarsa yapsınlar ellerinde patlayacak.

Sayfa 151/1032 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •