20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
trump sert konuştu bundan sonrasına gözdağı olsun dişye halkb ye ağır bi ceza çıkartır mı
bir halt olacağı yok.
Ekonomi bakani Zeybekci TV de canli yayinda. Spiker : Iranla ticaretten korkmuyor musunuz onunuzde Halkbank ornegi var dava var dedi. Cevabi : Ne çikti sonunda, biz butun verilerimizi ABD ile paylastik, ambargo delen ticaretimiz zaten olmamisti, dedi. Bir ceza beklemiyor kendisi.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yönetimden açıklama beklemek hüsran olur. Temettüyü hisse geri alımında kullanmalarını beklemek de aynen öyle olur. Bu adamlar yeterince profesyonel değiller, yeterli tecrübeleri olduğunu da sanmıyorum, piyasayı okuyamıyorlar, bankacılık sektöründe küresel ortamda ortaya çıkmış son gelişmelerden bihaberler. Ek olarak da RTE'nin ve/veya Hükümetin onayı olmadan bir icraat yapamazlar. O yüzden boşa beklemiş oluruz.
Yer İmleri