Sayfa 145/1032 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    farklı bir düşüş bu. ofac cezasını içeriden haber mi aldı yabancılar acaba? yangından kaçar gibi mal satıyorlar.
    Hocam hacimde son 5 haftaya göre bir anormallik yok, zaten günlük hacim 63 milyon adet oldu, tahtada alıcı olmamasından kaynaklandı bugünkü sert düşüş, bir tahtada zorunlu satıcılar her zaman mevcuttur ama zorunlu alıcı diye bir kavram yok.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

trump sert konuştu bundan sonrasına gözdağı olsun dişye halkb ye ağır bi ceza çıkartır mı
    bir halt olacağı yok.

3. Ekonomi bakani Zeybekci TV de canli yayinda. Spiker : Iranla ticaretten korkmuyor musunuz onunuzde Halkbank ornegi var dava var dedi. Cevabi : Ne çikti sonunda, biz butun verilerimizi ABD ile paylastik, ambargo delen ticaretimiz zaten olmamisti, dedi. Bir ceza beklemiyor kendisi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    trump sert konuştu bundan sonrasına gözdağı olsun dişye halkb ye ağır bi ceza çıkartır mı
    öyle bir durumda bistin dibininde dibi görülür....ağzından yel alsın..aman ha...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    günün en düşüğünden kapatan kağıtta bir şey vardır.
    Hep öyle yapıyor zaten, 8 ayını artık doldurmuş olan bu düşüş trendinde tahtanın en büyük hobisi günün en düşüğünden kapanış yapmak oldu. Bunun nedeni sabah açılışta kaldıraçlı alım yapan günlükçülerin kapanışa doğru maldan çıkmak zorunda olmaları diye düşünüyorum.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Hep öyle yapıyor zaten, 8 ayını artık doldurmuş olan bu düşüş trendinde tahtanın en büyük hobisi günün en düşüğünden kapanış yapmak oldu. Bunun nedeni sabah açılışta kaldıraçlı alım yapan günlükçülerin kapanışa doğru maldan çıkmak zorunda olmaları diye düşünüyorum.
    Günü en dipten kapamak genelde açıkcıların işidir..

5-10 kademe kendi malını çizip vurmaya başlıyorlar..

yabancı ordinosu geleceğini bilirsen bunu yaparsın..yabancı ile beraber sende aşşa yuvarlanır kar yazarsın..

7.  Alıntı Originally Posted by hakanfirst Yazıyı Oku
    Halkbank bir aciklama yapsin ya. Yuzde 25 dustu bir ayda. Ne oluyor. Umarim temettuden vazgecip hisse alimina karar verirler.
    Yönetimden açıklama beklemek hüsran olur. Temettüyü hisse geri alımında kullanmalarını beklemek de aynen öyle olur. Bu adamlar yeterince profesyonel değiller, yeterli tecrübeleri olduğunu da sanmıyorum, piyasayı okuyamıyorlar, bankacılık sektöründe küresel ortamda ortaya çıkmış son gelişmelerden bihaberler. Ek olarak da RTE'nin ve/veya Hükümetin onayı olmadan bir icraat yapamazlar. O yüzden boşa beklemiş oluruz.

8.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Wolkswagen'in Emisyon skandali ortaya ciktiginda butun Amerikali ve Ingiliz fonlar shortladikca shortladilar hisseyi. Olaylardan 2 hafta sonra Porsche, VW'in %75'ini diger sirketleri araciligiyla borsadan topladigini acikladi. Sirketin buyuk ortagi Almanya Hukumeti de %20'lik payimi satmam demisti. Piyasada hisse kalmadi aciklari kapayacak. Olmayan hisseyi satip tekrar yerine koyamamak "kriminal" suca giriyor Amerikada ve Avrupada. Panikleyen shortcular WV hisse fiyati bir gunde 200 eurodan 1,000 euroya cikardi. 1 gunde! Porsche 30 milyar euro kazandi shortculardan. 1 gunde! 24 tane fon batti. Hisse geri alimi yerine bunu yapsinlar. Hayali bile guzel be
    Süper bir örnek, bu gelişmeyi ben de izlemiştim.

Sayfa 145/1032 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •