Genel olarak bakarsak Çin açýlmasý normalesme anlamýna gelebilir. Ekonomi savaþlarý karþýsýnda Fed faiz arttýrmak yerine düþürmek zorunda kalabilir. Çin in üretimi rekabet yaratacaktir. Biz arada ne olacaðýz? Ytd
Genel olarak bakarsak Çin açýlmasý normalesme anlamýna gelebilir. Ekonomi savaþlarý karþýsýnda Fed faiz arttýrmak yerine düþürmek zorunda kalabilir. Çin in üretimi rekabet yaratacaktir. Biz arada ne olacaðýz? Ytd
Genel olarak toparlarsam normalesme ise eðer;
Sanayide, havacýlýk, bankalar, lojistik, otomotiv, vs vs vs birçok sektörde hareketlenme söz konusu olacaktýr elbette küresel bu dediðim ve gerek çin gerek abd borsalarýndaki þirketler iþ olusum artan faaliyetler sebepli elbette olumlu etkilenecektir.
Ama önce petrol arzýnýn artýþýný gözlemlemek lazým, sonra da Rusya Ukrayna savaþý kalýyor geriye hiyakenin sonunda.
Baþka bir nane çýkarmazlarsa..
Olumlu bakýþ açýsý bu, olumsuz olan ne peki ya bunlar olmazsa.. ytd
Bilanço öncesi mal dökme mi sence activex yoksa köprüden önce son çýkýþý kullananlar mý var
Günaydýn, Çok tehlikeli oyunlar kardeþ. Endex Devreye kesmeye kuruþlar kalmýþtý. ordan topladýlar. toplamasalar facia idi.
þimdi bugün belli edecek. endex de 5400 üstüne atmadan rahat yok bence.
Ben risk almayý sevmem, alanada karýþmam ama endex 4700-4900 e düþmeden rahatlama olacaðýný sanmýyorum. oralarda riske girerim stoplu. þiþe ile ilgii yorum yapmýyorum piyasa yapýcýlar endexe göre uyum saðlýyor.ytd
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Asla Deðildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Endeksteki çeþitli hisselerden bahsediyorsan dökme gibi görünüyor. Tabi çeþitli olan hisselerin bazýlarý bilancoyu çoktan fiyatladigi için geri çekilmeleri satýþ olarakta düþünülebilir, bilançolarida geldiðinde daha cazip hale gelmiþ gibi görünüp orada da biraz satýþ yaptýrýp yorabilirler.
Bazý çeþitli hisselerde hisse beklenti altý gelecekmiþ havasý katýp þimdiden silkelemeye ve mal toplamaya yönelmiþ olabilirler.
Bu sizin elinizdeki hissenin sektör ve temel durumlarý ile alakalý bir durum.
Buna gelirsek zirvesinden yüzde kaç düþtü de dökülme olsun..
Active hc ya sormuþsun o dinlenmeye geçtiði için ben birþeyler karalayayim dedim, kusuruma bakmasýn... Ytd
ya endeks yalancý yada bizim tahtacý mal döküyor...
kapanýþa doðru belli olur
Yer Ýmleri