Sayfa 151/1003 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: Viop LXIII

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Daha raflara konulmadan nasil toplatildigini da diyeydin.

Iyi ki editoral metni okumusuk
    tam kitabı çıkardım.. tükkandaki vitrine koyacam

kapıda birileri belirdi... hayırdır kitab satıp milletin aklını çeliyormuşsun flaan dediler.

bi kodular....

o an aydınlanma geldi.

ben aşlında iyi biyiyimm.. hep bu muhalefey yok memyetette ondan. kalbim teytemiş benim diye bende andaval andaval.. gülümseyip yürüyüp kendimi kandırmaya devam edip hayatıma devam ediyorum

kitabı boşver gerçekten iyi biyiyim.allah çarpsın abi.

neeeeeeeeeeeeee

meeeeeeeeeeeeeeeeee

o gün bu gündür kitab sektörünü bıraktım..

o gün bugündür. kullanım klavuzu olan herhangi bir kitaba bile elimi sürmüyom deneme yanılma yabarak öğreniyorum yeni aldığım ürünü.

iyi biri olub cennete gidicem
    Son düzenleme : EMLAK; 03-03-2025 saat: 03:01.

işte nevrotik ve şizofren bireyden... toplum normlarına uydurulmuş . moda sokulmuş.. pop kültür haline evrilip iyi ve ehlaklı birey haline

ve dolayısı ile direkt ve dolaylı nedenlerle genetik anlamda evrimi ve de platonun mağarasından çıkıp gözlerimi açmama vesile oldular çoğ şükür.

bu datayma ile oldu ve baskı ile evrim geçirdim.

diren toplumsal norm....

diren popular ahlak.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    tam kitabı çıkardım.. tükkandaki vitrine koyacam

kapıda birileri belirdi... hayırdır kitab satıp milletin aklını çeliyormuşsun flaan dediler.

bi kodular....

o an aydınlanma geldi.

ben aşlında iyi biyiyimm.. hep bu muhalefey yok memyetette ondan. kalbim teytemiş benim diye bende andaval andaval.. gülümseyip yürüyüp kendimi kandırmaya devam edip hayatıma devam ediyorum

kitabı boşver gerçekten iyi biyiyim.allah çarpsın abi.

neeeeeeeeeeeeee

meeeeeeeeeeeeeeeeee

o gün bu gündür kitab sektörünü bıraktım..

o gün bugündür. kullanım klavuzu olan herhangi bir kitaba bile elimi sürmüyom deneme yanılma yabarak öğreniyorum yeni aldığım ürünü.

iyi biri olub cennete gidicem
    Kitaptan vazgecilebilinemez.

Sizin kusagi bilmem de, ben cocukken ders kitabinin arasina oglanlar texas, tommiks, kizlar cep foto koyardi ana baba baskinina karsi. Gerci ben de tommiks ve zagor koyardim da, bosver.

Uzun hava severdim bi de ama illaki bozlak; Bozkirin Tezenesi izinde, cigirirdim da.

Televizyon tek kanal ve siyah beyaz. Uzun kaftanli kavruk bir delikanli, Garip diye bir sarki soyluyor. Moda deyimle "aranjman" desen degil, turku gibi dokunuyor cigere ama turku de degil.

Yillar seneleri kovaladi; Aldirma Gonul dedi, Hasretinle Yandi Gonlum dedi, Eskiya Dunyaya Hukumdar Olmaz dedi, Gunesli Guzel Gunler Gorecegiz Cocuklar dedi, Sen Benden Gittin Gideli dedi, ... dedi oglu dedi.

Yurege, cigere degen o bukulmez, dimdik ses sustu bu gece.

Elbet unutulmaz, dusman(in)a inat.

Kitaptan basladik ya, ben de okuyorum hala ; moda, astroloj, yemek, bla bla arasina koydugum siir, roman, oyku, biyografi, Brecht texleri, ...

Kitaptan vazgecilebilinemez.

4. Günaydın millet.

5. Gunaydin cemaat bol kazanclar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Açılış süper oldu.

Günaydın .................

borsa da bugün çılgın hareketler olacak.......terste kalmayın.......

8. neyi kutluyoruz
    zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur.

Sayfa 151/1003 İlkİlk ... 51101141149150151152153161201251651 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •