Originally Posted by Borsacı Beyefendi
ha ha ha....ozurun kabul edildi lem.....obur gonderdiklerinide cok sevdim....ozelimdeler....baska varsa gonder....
Originally Posted by Borsacı Beyefendi
ha ha ha....ozurun kabul edildi lem.....obur gonderdiklerinide cok sevdim....ozelimdeler....baska varsa gonder....
hayat kardesim....
DISRUPTIVE BEHAVIOR u.....piyasa yapici yarattigi musteriyi kesmek ucun yapar....MUSTERI SHORT....onlari kesiyor...cok kisa vadeciler....day traderler....HEPSINI BUGUN DOGRAMALI....
acilisla....NOTR OLUP BEKLIYORSUN.....eger uyguluyacagini biliyorsan....
aslinda foruma kusmustum....UYGULUYACAGINI GORDUM....GELDIM HEMEN YAZDIM....
artik kus degilim....
borsaci beyefendisi kardesim....gonlumu tamir etti...sagolsun.
BANKALARDA....benim gibi dinazorlar shortta....yapi krediyi 24 den shortladim....sabah 21 90 lari yakinca....ANLADIM....
SEVGILI HAYAT....
oteki koyde....TUM....KUZU KURALLARINI....olus bicimlerini....olma sinyallerini DETAYLARI ILE ANLATTIM....ILGi duyuyorsan....oradaki topigimde....herseyi bulabilirsin....keyborsa.com......
simdi.....200 puvan yukari surmeli.....beceremiyebilir......BENIM GIBILERDEN KORKAR....TEPEDEN YENIDEN SHORTLUYACAGIMIZI BILIYOR....
SABAH....10 100 E INMISTI....SHORTU KAPATTIM....simdi 10 265 de....165 puvan yukari surdu....acele etmiyoruz...KAR CEBIMIZDE....
Zamanında 20 gram / altın olan endeks 2 grama düşmüş
Kuzu hocam belkide artık düşemiyordur
HAYAT....
suan....londra bankalara giriyor....GAVUR mala cokerterek girer....bugun alir....yarin yuzde 3 cokertir...gene girer...obur gun yuzde 5 cokertir gene girer...
MALA DOYMASI HALINDE.....cokertme durur....tersi baslar....bugun MALA DOYUP DOYMADIGINI ANLIYACAGIM....artik banka SHORT fazla kar getirmez....yuzde 10 aldim ben....belki bi yuzde 5 daha....EMME...cok riskli...
Yer İmleri