Sayfa 151/185 İlkİlk ... 51101141149150151152153161 ... SonSon
Arama sonucu : 1475 madde; 1,201 - 1,208 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by Borsacı Beyefendi

ha ha ha....ozurun kabul edildi lem.....obur gonderdiklerinide cok sevdim....ozelimdeler....baska varsa gonder....

Alıntı Originally Posted by hayat Yazıyı Oku
    Yani dusucek mi çıkacak mı?
    Disraptive behavior nedir bilmediğim için soruyorum kısaca bilgi verir misiniz?
    hayat kardesim....

DISRUPTIVE BEHAVIOR u.....piyasa yapici yarattigi musteriyi kesmek ucun yapar....MUSTERI SHORT....onlari kesiyor...cok kisa vadeciler....day traderler....HEPSINI BUGUN DOGRAMALI....

acilisla....NOTR OLUP BEKLIYORSUN.....eger uyguluyacagini biliyorsan....

aslinda foruma kusmustum....UYGULUYACAGINI GORDUM....GELDIM HEMEN YAZDIM....

artik kus degilim....

borsaci beyefendisi kardesim....gonlumu tamir etti...sagolsun.

3.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    hayat kardesim....

DISRUPTIVE BEHAVIOR u.....piyasa yapici yarattigi musteriyi kesmek ucun yapar....MUSTERI SHORT....onlari kesiyor...cok kisa vadeciler....day traderler....HEPSINI BUGUN DOGRAMALI....

acilisla....NOTR OLUP BEKLIYORSUN.....eger uyguluyacagini biliyorsan....

aslinda foruma kusmustum....UYGULUYACAGINI GORDUM....GELDIM HEMEN YAZDIM....

artik kus degilim....

borsa efendisi kardesim....gonlumu tamir etti...sagolsun.
    Çok iyi yapmış, lütfen kusmeyin sizden öğreneceğimiz çok şey var.
    Peki sabah nötr olduysak bankaları tekrar bugün kapanış ta mı shortlayacağız yoksa 10 iş günü nün dolmasını mı beklemek gerekir?

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    7 gun....yani 5 is gunu bugun dolacak....KUZU KURALI....DISRAPTIVE BEHAVIOR u bugun uygulamali....

bankalar....yuzde 10 dustuler....

BANKALARDA....benim gibi dinazorlar shortta....yapi krediyi 24 den shortladim....sabah 21 90 lari yakinca....ANLADIM....

SEVGILI HAYAT....

oteki koyde....TUM....KUZU KURALLARINI....olus bicimlerini....olma sinyallerini DETAYLARI ILE ANLATTIM....ILGi duyuyorsan....oradaki topigimde....herseyi bulabilirsin....keyborsa.com......

simdi.....200 puvan yukari surmeli.....beceremiyebilir......BENIM GIBILERDEN KORKAR....TEPEDEN YENIDEN SHORTLUYACAGIMIZI BILIYOR....

SABAH....10 100 E INMISTI....SHORTU KAPATTIM....simdi 10 265 de....165 puvan yukari surdu....acele etmiyoruz...KAR CEBIMIZDE....

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    BANKALARDA....benim gibi dinazorlar shortta....yapi krediyi 24 den shortladim....sabah 21 90 lari yakinca....ANLADIM....

SEVGILI HAYAT....

oteki koyde....TUM....KUZU KURALLARINI....olus bicimlerini....olma sinyallerini DETAYLARI ILE ANLATTIM....ILGi duyuyorsan....oradaki topigimde....herseyi bulabilirsin....keyborsa.com......
    Teşekkür ederim zevkle okurum.Ama o zamana kadar banka sortlamak istiyorum siz yapı kredi mayıs vade mi shortladınız biz bugün mü shortlasak iyi olur?

7. Zamanında 20 gram / altın olan endeks 2 grama düşmüş

Kuzu hocam belkide artık düşemiyordur

Alıntı Originally Posted by hayat Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim zevkle okurum.Ama o zamana kadar banka sortlamak istiyorum siz yapı kredi mayıs vade mi shortladınız biz bugün mü shortlasak iyi olur?
    HAYAT....

suan....londra bankalara giriyor....GAVUR mala cokerterek girer....bugun alir....yarin yuzde 3 cokertir...gene girer...obur gun yuzde 5 cokertir gene girer...

MALA DOYMASI HALINDE.....cokertme durur....tersi baslar....bugun MALA DOYUP DOYMADIGINI ANLIYACAGIM....artik banka SHORT fazla kar getirmez....yuzde 10 aldim ben....belki bi yuzde 5 daha....EMME...cok riskli...

Sayfa 151/185 İlkİlk ... 51101141149150151152153161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •