Sayfa 152/571 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1. Bu düşmesi için mücadele veren kimdir, nedir, necidir. Derinlik atabilecek var mı

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Trader07 Yazıyı Oku
    15,50 ye gelecek ve alımda olmayacak , ızleyın ve gorun ))) sonra bı bardak su içirecek millete , düşüş hacımlı , 19 larda uyardık mılletı
    Bu forumda bu yaptığın yasak,şikayet ettim,devam edersen uzaklaştırılırsın
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

3. Arkadaşı ignore ederseniz yorumları gözükmüyor. Ben o şekilde yaptım artık.

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    kucuk yatırımcıyı uyandıranı şikayet edin , ağaların ekmeğine yağ sürün ....aferin ...

6.  Alıntı Originally Posted by philosopher Yazıyı Oku
    duymadığı laf kalmadı ama bi insanda onur gurur olacak hala utanmadan sıkılmadan burda felaket tellağına devam ediyor. tradermisin nesin bi sktr gt oğlum illaki küfür mü edelim.Düşer düşer sana ne milletin zararından burda yatırımcıyı yanlış yönlendirme... Sayın philosopher şikayet etsen atılsa bi başka üyelikle gene girer buraya.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. Walla tahtada para girişi varken düşürüyorlar,forumda saçma sapan alakasız fiyatlar veriyorlar,millete yukarıdan sattıklarını ver de biz taşıyalım demektir bu.yazık günah...
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

8. yorum yapmadan izliyeceğim ...inş sizler haklı çıkarsınız ,kımseyı etkılemek degıl amacım...sahsı goruslerım ve benım beklentılerım ..yılların verdiği tecrube ...

Sayfa 152/571 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •