Sayfa 152/475 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by kenblock Yazıyı Oku
    seçim sürecine girildiğinden herkes tedirgin bir şekilde bekliyor, belki de ky lardan çoğu kişi ayrıldı, aslında ky ayrılmışken tam yukarı sürülecek zaman
     Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    Günaydın, sağlıklı günler.
    Bana göre al-tut dönemi sonlanıyor(yada sonlandı mı demeliyim). Ama ben tutmaya devam edenlerdenim. Umarım trenden zamanında inebilirim. Bakalım nereye kadar zorlayacaklar. Halka arzlar düşüşte önemli etkendi diye düşünüyorum. Ama sanki borsanın buralarda devam etmesini de sağlayabilirler. Yoksa kim halka arzlara girecek
     Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    Ben çalı arkasındayım sn spenc, aylık ufak ufak eklemasyon çekomastik modunda devam ediyorum.
    sevgili forumdaşlar, çok acaip zamanlardan geçiyoruz. ve hakketden zor zamanlar. Kaçak dövüşen bir grup var ve bir çok şeyi goruyorlar, elleri bizden sağlam. ellerinde de korkunç para var. ve para fiyatı çizer bunu unutmayın. herkes riskini ayarını yapsın. kendi kararını versin ve çok dikkat etsin. Elimde şişe ve sahol var. sahol da şişeyle eşitlenirse ondan da çıkarım. şu zamanda ben sizden farklıyım arbitaş harici girmemeye çalışıyorum. Dolarda bir atak olacak nasıl yansıyacak kestirmek zor. belki bahane eder dolar zenginiyiz der, belki dolar çok çıktı ayvayı yedik derler. falan filan. ytd.
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
    Fortis Fortuna Adiuvat

2.  Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    Günaydın, Milletin iflağını kestiler nasıl konuşsun millet. Ben bile şişeyi 48 lerden shortlarken yusuf yusuf yapıyordum. erken kapadık korkudan sonra elimize verdiler. Borsa boyle bişi işte
    Bunda yusuflayacak bir durum olmadı bende ama diğerlerimde bunun kadar yükseliş yakalayamadigim için onların düşüşü biraz yordu. Ama insan bir süre sonra alışıyor beya.. sert düşüşlere sert alımlar yakıştı. Hayırlısi bakalım.. ☺️ ytd

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Seçim sürecinin sonucu ne olursa? Şirketler ne olur?
    Evet sürülecek zaman ama yora yora!
    Ayrıca seçim haricinde emtialarda normallesmesme, Çin'de açılmalar ile piyasaya can verme, buna binayen ülkeler arası faaliyetlerin ivmelenmesi haliylede piyasada canlanma ile şirketler için her ne kadar enerji maliyetlenmeleri olsada satış tonajlarinda artış ile cirolarin artışı daha bir olası. Ytd
    Spenc Dostum,seçim ve seçim sonunu ben hiç iyi görmuyorum kendi firkirlerimdir kimse bana bakmasın.
    reis alırsa çok sıkı acaip tedbirler gelebir. muhalefet gelirse enkaz devraldık derler yine sıkıntı.
    enf ortamında çokda ucuz kalabiirz faizler artarsa riske ne gerek var diyebirler. yani varoğlu var ytd
    Fortis Fortuna Adiuvat

4.  Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    Spenc Dostum,seçim ve seçim sonunu ben hiç iyi görmuyorum kendi firkirlerimdir kimse bana bakmasın.
    reis alırsa çok sıkı acaip tedbirler gelebir. muhalefet gelirse enkaz devraldık derler yine sıkıntı.
    enf ortamında çokda ucuz kalabiirz faizler artarsa riske ne gerek var diyebirler. yani varoğlu var ytd
    Şirketlere ne olur her iki durumda da? Ytd

5.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Çok saçma bir soru gelebilir ama şirketler veya tahtayı yönetenler bu süreç öncesi bu riski düşündükleri için daha sert yukarı almazlar mı hisseleri?
    Ve tabi faaliyet alanlarındaki gidişat? Sadece sordum Ytd

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
    ona para sahibi karar verecek bence. mantık aramıyorum. ytd
    Fortis Fortuna Adiuvat

Duhul
    May 2018
    İkamet
    Aleksandretta
    Gönderi
    8,816
    Çok saçma bir soru gelebilir ama şirketler veya tahtayı yönetenler bu süreç öncesi bu riski düşündükleri için daha sert yukarı almazlar mı hisseleri?
    Ve tabi faaliyet alanlarındaki gidişat? Sadece sordum Ytd
    tahtacı ben olsam, malı satmak çin sert yukrı yapar sonra basardım. geçen yaptıkları gibi
    ama şunu unutmayın Borsa daki mal satılmadıktan sonra kar kar değildir. 20 günde çıkardığını 3 günde geri alır. tavşan gibi kalırsın.
    Neyse çok olumsuz konuşuyorum. tıp sustum ytd
    Fortis Fortuna Adiuvat

8.  Alıntı Originally Posted by activex31 Yazıyı Oku
    tahtacı ben olsam, malı satmak çin sert yukrı yapar sonra basardım. geçen yaptıkları gibi
    ama şunu unutmayın Borsa daki mal satılmadıktan sonra kar kar değildir. 20 günde çıkardığını 3 günde geri alır. tavşan gibi kalırsın.
    Neyse çok olumsuz konuşuyorum. tıp sustum ytd
    Şimdi son surece bakalım.
    Kredi kullanımını ucuzlattilar faiz düşürerek, konut vs. Akabinde ne oldu? Sert bir şekilde bir hafta boyunca hisseleri geri düşürdüler. Hem bankadan kredi çekip hisse alanları, hemde mevcut hissede olanları oldukça bu sert düşüşle yiprattilar.
    Eğer bu sert bir düzeltme olduysa, dokulenlerden de mali aldilarsa, hele ki bilanço süreci ve akabinde temettü açıklamaları olacak hemde seçimden önce olacak bu durumlar, tahtacı sen olsan da olmasan da tek mantık var. Yukarı almaları lazım. Bistten ziyade şirket ve sektorsel olarak almaları lazım, Tabi bu benim fikrim aman diyim. Ytd

Sayfa 152/475 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •