Originally Posted by
kenblock
seçim sürecine girildiğinden herkes tedirgin bir şekilde bekliyor, belki de ky lardan çoğu kişi ayrıldı, aslında ky ayrılmışken tam yukarı sürülecek zaman

Originally Posted by
ring
Günaydın, sağlıklı günler.
Bana göre al-tut dönemi sonlanıyor(yada sonlandı mı demeliyim). Ama ben tutmaya devam edenlerdenim. Umarım trenden zamanında inebilirim. Bakalım nereye kadar zorlayacaklar. Halka arzlar düşüşte önemli etkendi diye düşünüyorum. Ama sanki borsanın buralarda devam etmesini de sağlayabilirler. Yoksa kim halka arzlara girecek

Originally Posted by
debo
Ben çalı arkasındayım sn spenc, aylık ufak ufak eklemasyon çekomastik modunda devam ediyorum.
sevgili forumdaşlar, çok acaip zamanlardan geçiyoruz. ve hakketden zor zamanlar. Kaçak dövüşen bir grup var ve bir çok şeyi goruyorlar, elleri bizden sağlam. ellerinde de korkunç para var. ve para fiyatı çizer bunu unutmayın. herkes riskini ayarını yapsın. kendi kararını versin ve çok dikkat etsin. Elimde şişe ve sahol var. sahol da şişeyle eşitlenirse ondan da çıkarım. şu zamanda ben sizden farklıyım arbitaş harici girmemeye çalışıyorum. Dolarda bir atak olacak nasıl yansıyacak kestirmek zor. belki bahane eder dolar zenginiyiz der, belki dolar çok çıktı ayvayı yedik derler. falan filan. ytd.
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Asla Değildir. Kendime öylesine Notlar ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Yer İmleri