Sayfa 153/345 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,217 - 1,224 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bu şirketin normalde talebe yetişemiyor olması lazım ileriki günlere tarih vermeli üretiminden fazla şiparişi olması lazım ama hiç biri yok malı depoya istif ediyor gibi Bi görüntü var haziranın ortasına geldik yağmur gibi yeni yeni bağlantılar açıklanmalıydı
    sektör iyidir dostum sen hiç merak etme...yapılacak daha çok iş var..bir kaç yılda artık bir çok binanın da çatısında gesler görebileceğiz..hatta bazı otomobillerin camları bile ges ten olacak...yeşil enerji dünyanın kurtarıcısı...fosil yakıtlar tarihe karışacak..fosil yakıtların yerine hızla yenilenebilir enerji ikame edilmelidir..pasta çok büyük..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Bu şirketin normalde talebe yetişemiyor olması lazım ileriki günlere tarih vermeli üretiminden fazla şiparişi olması lazım ama hiç biri yok malı depoya istif ediyor gibi Bi görüntü var haziranın ortasına geldik yağmur gibi yeni yeni bağlantılar açıklanmalıydı
    dostum seni çok aceleci görüyorum..bence gerek yok...benim bir arkadaş vardı zaman zaman benim aldığım hisseleri alırdı ama o kadar çok şikayet ederdi ki bir daha onunla aynı hisselerde bulunmamaya çalışıyorum...gesanda iken de sık sık bana sat derdi...ona kalsa çok az bir kar ile çıkacaktım gesandan..ama sabrın sonucu muhteşem oldu...sermayemin bir kısmı ile 3,5 kat ,diğer kısmı ile de 15 kat kazandım...

arkadaş çok aceleci , çok şikayetçi ve çok pinpirikli idi..bir daha onunla aynı hissede hayatta bulunmam...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. bizde bir kaç bin lot hisse varken ,babalarda milyon lotlar var...bırakın gerisini de onlar düşünsün...onlar gerekli planlamayı yapsın...az çok hissenin nerelere gidebileceğini tahmin edebiliyoruz..bu hissenin hakkı buraları değil...seçim arafesinde bize ucuzdan maliyet yapma fırsatı verdi ama başka bir zamanda olsaydı bu imkanımız olmayabilirdi....o yüzden de kıymetini bilmek lazım..

4. ak takı eleman çok heyecanlı hısseyı dırı turuyor..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Günlükte takip ettiğim yükselen trend kanali bugün ve yarın 175 üzerinde bir kapanış gelmezse son bulur.

Yukselen trend biterse endeksinde durumuna göre bir süre bezdirmek için yataya baglayabilirler diye düşünüyorum..

Özetle 175 üzeri kapanista teknik olarak yükselen trendi ve coşkusu devam eder..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

6. Cwene günlük kanal güncel görünümü bende bu şekilde..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    saatlik grafiğe göre trendin alt desteğinden yukarı yönelim var...ilk hedef 183-185 tl ..teknik seven arkadaşlara duyurulur..

bendeki saatlik grafik de bu şekilde dostum...hedef 183-185 civarlarındaki kanal üst direnci...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sn Richardbozkurt Richard wyckoff u bilirmisiniz
    artik biliyorum dostum , Efsane yatirimciymis . adasimi duymustum ama hic ayrintili incelememistim , sayenizde inceliyorum

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Wyckoff
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Sayfa 153/345 İlkİlk ... 53103143151152153154155163203253 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •