Sayfa 148/345 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon
Arama sonucu : 2753 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1. bu günkü güçlü duruş önümüzdeki günlerin de çok iyi olacağının işaretlerini veriyor..tahminlerime göre hem diğer hisselerden hem de sektör hisselerinden hissemize güzel kayışlar oluyordur...170,00 lar karar anıdır ve buradan yeni bir çıkış yapma potansiyeli yüksek görünüyor bana...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Qnb dün tahtayı baskilamak icin sattıklarını geri almak için sabahtan beridir tahtanın içinden geçti.
    Dün sattığı 130 bin bugün aldı 69 bin yarısini anca alabildi saat 17.31 hanzo baskiliycana tahtayı sürse daha kardaydi.

3. Arkadaşlar cw enerjinin arzdan geliri 2.036 milyardır...(18,750 milyon hisse *108,6 =2.036 milyar ) bu gelirin 875 milyonunu devasa bir fabrika arazisini almakta kullandı...geriye hala yatırımlar için kullanacağı devasa bir nakit var...biraz da devlet teşvikleri de gelirse istediği her türlü yatırımı yapabilecektir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. sn keko cw nin halka arz geliri 3.2 milyar tl olmuştur.

5.  Alıntı Originally Posted by ati22 Yazıyı Oku
    sn keko cw nin halka arz geliri 3.2 milyar tl olmuştur.
    18,750 milyon adet hisse dışındaki satışlar ortak satışlarıydı...dolayısı ile onların geliri ortakların cebine girdi..bizim için önemli olan şirkete giren nakittir..

6. Devlet desteği var zaten yurt dışından alacağı makinelere belli bir süre çalıştırdığı elemanlara tüm bunlar için topluca Bi başvuru yapacaklardır bence tüm hepisini düşünmüştürfabrika üretim yapılacak yer için bile olması lazım tadilata kullanır o kısmı heralde
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

7. saatlik grafiğe göre trendin alt desteğinden yukarı yönelim var...ilk hedef 183-185 tl ..teknik seven arkadaşlara duyurulur..

8. Artık Bi iş kapı şart oldu
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 148/345 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198248 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •