en iyisi mumyalanarak gömülmek dayı.
gömülmeyi tercih edenler için.
küçücük tabutta kurtlanacan.. kurtcuklar kemiklerini mile sünneteyecek bana bana.
sonra ne kadar virüs varsa yayacan vs vs.
haa birde ilerde mezarlıklarda yer kalmayıp üstüne mezevengin birinide gömebilirler. ne bilem her türlü sakat geliyor bana.
kül iyidir kül
Sevgili Sel, çok kalabalık sayfalar okuyamadım ama uzadığını ve kağıtlardan aldığını gördüm.
Harika işlemler yine, net, öyle böyle değil dümdüz işlemler.
Tebrikler her zamanki gibi harikasın, zevkle takip ediyorum.
Hissede orta vadeli yatırımcıyım.Al-sat yapmak ayrı bir olay.Orta vadeli olarak buralardan yeni maliyet oluşturamam.
Zirve neresi bilmiyorum ama geçmişe bakınca o zirveden %20-35 arası düşüş olmuş..
Aylar önce 3.05 geçilemez ,demiştim..Oralardayız...Haydi çoşsun , 2017-18 zirvesi olan 3.25 olsun...
Borsa olmasa da çorbamız kaynıyor..Önemli olan 12 ayda bir bile olsa sağlam yerden tüm portföyle hisse alıp beklemektir.(10 hisse vs)
ABD tahvilleri-dxy-fdax ve ekonomimiz ortadayken....istediği yere gitsin...
Aylarca bekleriz..12x lik hisselerden oluşan sepet...ümidimiz olacak
Global dip-bıst100 de uygunluk ve güzel hisseler..bu 3 lü oldu mu;dolar bazlı %300 ve üzeri kazanç çok kolay...
SABIRRRRRRRRRRRRRRR
Adrenalini viobda gideriyorum..Pazar parası çıktı mı,tamamdır.Onu da yakında tamamen kapatırım...Günlerce ekranı açmayacağım günler olsun,istiyorum..
not: 2017-18 de mülkiyet-hukuk-GÜVEN vs. noktalarda bu günden çok daha iyiydik...Bakalım 3.25 dolar aşılacak mı?
![]()
SEL ve diğer dostlarımızada rica edelim önemli paylaşımları bozkurt ve dostlarının izniyle az ve öz konuları aşağıdaki topiğe atmalarını söyleyelim .
benimki bir öneri dostların daha iyi düşüncesi olurlarsa konuşarak bir noktada buluşmak en iyisidir heralde ...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=36133&page=62
ABKA
Halka arzlardan gelen paraları düş,
yine halka arzlardan gelip x100 - x30 a giren hisseleri düş öyle hesapla,
o zamanlar 350-380 hisse vardı
şimdi 525 ten fazla.
bence
bu hesapları yapmayınca dolar bazlı 15 sene önce görülmüş tepeler ile şimdikileri hesaplamanın karşılaştırmanın ne anlamı kaldı ?
neyse herkese iyi akşamlar/geceler.
Bear_Bull
@BearBull26
10-15 sene değil..Gel 2 sene öncesine gidelim...2020 de FED bilançoyu 7 kat artırdı..Her yerden para fışkırdı..
Dediler ki artık bıst100 asla o eski dibi yani 2008 dibini göremez...PARA BOL DEDİLER..ama 2 yıl sonra 2022 de bile 1.34 doları gördük...hem de 3-4 kere oraları denedik...
Neyse .HERKES HAKLI.Ama ben böyle derim..öbürü 5 dolar der...![]()
Yer İmleri