Ayasofya bi denede ben yazdım
Hamdım Piştim Yandım
Cihan Akar
@CihanAk06213133
·
22s
Yunus Emre vakfı
4 milyar dolandırılıcık var
başkanı ödüllendiriliyor Baküye Büyükelçi olarak atanıyor Adaletiniz batsın
Birol Akgün kaçamazsın
#HesapVereceksiniz
Gün gelecek devran dönecek
https://x.com/search?q=yunus%20emre%...rc=typed_query
emlak bak bunları kimse konuşmuyor konuşamıyor benim senin paranı almışlar ismi geçenlere bir bak .
adalet tek taraflı çalışıyorsa bu iş bitmiş artık,
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
yahu sindo.. bunların ne amaçla geldikleri belli. hangi birini yazıpta koyacaksın.
saymaya kalksan forum yetmez.
isimlere bak.. yunus emre vakfı.
ülkenin en eski kültürel değerlerini bile ne hale getirmişler.
hepsi sağcıyım diyen dinci kesim.
...
sorada bu insanlar neden ateist oluyor![]()
4 nesil boyunca;
İSLAM,hayatın tüm kademelerinden soyutla.EĞİTİMİ,sekuler yap-dini eğitim yapan okulları kapat...
Sanatı, tamamen gayri ahlaki bir amaç ile yap-din adamlarına ,orada hakaret ettir(komedi)
HUKUKtan tüm dini lugatı -anlayışı çıkar..git, frenklerin hukukunu getir.
Basını(düne kadar) tamamen siyasal bir diktanın ürünü yaparak ve dini itibarsızlaştırma aracı olarak kullan...
4 nesil boyunca;''İRTİCA,PKK dan daha tehlikelidir'' diyen,dallamalar yetiştir..
SONRA ORTAYA ÇIKAN BU NESLİN VEBALİNİ,DİNE YÜKLE....YOK ÖYLE YAĞMA..
BU MAHSUL(NESİL),dini, sosyal hayatın dışına iten anlayışın ürünüdür..SEKULER HAYAT TARZININ(DEVLET POLİTİKASI-100 YILDIR) SONUCUDUR.
DİNİ ya tüm yönleriyle vereceksin ,ya da dini ağzına almayacaksın..ATEİST toplum olup kendi etik değerine göre davranacaksın.
Yoksa ne kuş olur ne deve..işte DEVEKUŞU...
Bizim toplumun özeti(bana göre); KENDİ YÜRÜYÜŞÜNÜ UNUTTU AMA BAŞKASININKİNİ DE ÖĞRENEMEDİ.
Tamamda bu böyle olursa nasıl düzelecek bu ekonomi , ahlak ,insanların geleceği adalet herkese aynı olmalı .Birlerini itibarsızlaştırmak için adına siyaset diyorsun bu ülkenin insanlarının huzurunu bozmaya hakkı varmı , neden senin adam benim adam diye ayırıyorsun 900 milyar vergi alıcağı var 20 milyarın derdine düşmüş geri kalan yandaşın , nasıl olacak şimdi neden halkın olan parasını bunlarda tutuyorsun al hepsinden diyorumki kutuplaşma ekonomideki zorluklarla beraber uç noktalara gidiyor tek nedeni koltuk başka birşey değil
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
abka asımın neslini yetiştirecez diye oy veren ben miyim yaw
sucu yine millete at.. imam şaaparsa cemaaat nabar ?
yoğğ öyle yağma.
günahı boyununuza... kendini kandırabilirsin her türlü eyw.. ama tanrı yemez
varsa tabi.
Yer İmleri