İnfo sabah aldığı 7 mil lotu hisseyi çakmak için alt kademeden verdi ayakta alkışlıyorum. Surekli hisse ye gömme girişimi
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnfo sabah aldığı 7 mil lotu hisseyi çakmak için alt kademeden verdi ayakta alkışlıyorum. Surekli hisse ye gömme girişimi
günler sonra güvercin gemiye bir zeytın dalı getirmiş .. bu hemen hareket edeceği anlamına gelmemeli..adam olacak çocuk 1.29 ve üzeri.. şimdilik bir sure çayda çıraya devam etmesı beni şaşırtmaz..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
haftalıklarda 15 Marttan bu yana 1 kere dahı al sinyali vermemeye özen göstermiş.. günlükteki 1.29 seviyesini biraz daha aşağı çekilebiirl.. 1.25 gibi üzerine çıkıp 2 gün kalırsa teknik bir incelemeyi hakkeder.. tabi bunun için haftalıkta 1.13 altı kapanışlar yapmamak şartı ile..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Info ve a1 saçma işlemleri olduğu için ilerlemiyor hisse. Ama şu da var bunların mali havada kalıyorlar.
Infoda ki arkadaş bugün az sattin bence bu fırsatı değerlendir. 3mil az. Sen bira önce git ki bizim maliyetlere gelsin hisse 1 yil beklemişim 2 yil daha beklerim. Problem yok. Araba parası yatırdık bisiklet parasi olmuş sayenizde.
1.28 kapatırsa teknik olarak 1.41 hedefler ve hissenin rali yapma olasılığı doğar. 2 hareketinin başlaması için 1.41 önemli. Ama info yüzünden hisse gitmiyor. Umarim ters pozisyonda kalır bir hissede de parasi pul olurda bizim yaşadıklarımız misli ile yaşar.
Hani metro kendi hissesini alacakti hisse satacak mis bu hisse böyle baltalanir endeks 30 her gün en az %5 gidiyor dolar da elimizdeki hisse her gün dolar bazında kaybediyor. Dolar 1.8 ken metro 0.44kr ve tarihinin en düşük dolar 16.50 en düşük seviyesine baz alsak. 0.4 dolar yapar en dusukten hesaplıyorum 16.50x 0.4=6.6tl yapar yazik
Yer İmleri