Bir sorum var benim şimdi çok tersten hesabım patladı tüm param mi gitti yoksa daha üste para yatırmam gerekiyor mu?
Bir sorum var benim şimdi çok tersten hesabım patladı tüm param mi gitti yoksa daha üste para yatırmam gerekiyor mu?
dolar 18 e cikmis 10 a dusmus
parasini tl de tuitan %50 ezilmis dolarda tutan %20 ezilmis
sonucta hepimiz eziliyoruz
dun aksam merak edip bakmistim simdi buna gelen zamlar ha dolari olana gelmis ha tl si olana gelmis ikisinede kol boregi
dolar fiyati dusttu diye yarin bunun fiyatida %40 dusecekmi ? tabiki hayir ama dolar 13 den 15 e gittiginde %10 ve uzeri zami sanada banada gecirekceler
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Habertürk de Ziraat bankası genel müdürü var. Sistemi anlatıyor. Ama kim dahil olacak bu sisteme ben anlayamadım.Mantıklı gelmedi bana
Benim önerim her gün Saat 11:00'da döviz alım ihalesi yapılsın, Saat 11:30 da alınan döviz yine ihale ile satılsın.
Aynısını öğleden sonra 15:00 ve 15:30 da yapabilir.
Alıcı ve satıcının buluşması ve gerçekçi fiyat gerekir.
Borsada devre kesici olduğunda veya sabah akşam pay piyasasında oluyor.
Kur fiyatı güvenilir olmaz ise bu dövize endekli mevduat tutmaz.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yarın aldığın ekmek eski fiyatına döner ise, peynirin, sütün, yumurtan v.s. 2 ay önceki fiyatlara döner ise sevinin kardeşlerim.
Onlar yerinde kalacak bunuda asla unutmayın. O zaman bende sevinicem
Arkadaşlar 5 tane altın alım açtım malum sabah çok zararla açacak sadece ben olan paramı mı kaybedicem, yoksa benden eksi görünen rakamı da yatırmami isterler mi?
Yer İmleri