Sayfa 154/1001 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Reyis basgan ekonomistim diyor.
    reyis basgan ne derse o.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    1.5 puan indirmiş..
    MB fışkırtarak yola devam dedi..

Dolar da tık yok..
    Yetmez ama evet.
    Ben bu toplantıda tek haneye düşmesini bekliyordum ama Kasım toplantısında tek hane kesin.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yetmez ama evet.
    Ben bu toplantıda tek haneye düşmesini bekliyordum ama Kasım toplantısında tek hane kesin.
    1,5 u zaten kasımda tek hane için yaptılar 2yada 2,5 ağır gelebilirdi
    bir halt olacağı yok.

Dolarda tik yok

5. Milyonerlik kavramı, para gerçek para ise anlam taşır.

Bugün Zimbabwe Doları üzerinden milyoner, milyarder olan dünya kadar insan var. Hiçbir anlamı yok.

Para para olmaktan çıkınca zenginliğin tanımı para ile değil, sahip olunan mal üzerinden anlam kazanır.

Dolar 50tl olduktan sonra Türkiye'nin yarısı milyoner olsa ne olur...

Evi arabası olan bir anlamda zengindir. Bu tanım sadece Türkiye'ye özgü değil, Amerika'da da aynı. Amerika'da evi olana, hayatını garantiye almış gözüyle bakılıyor.

Bir insanın en büyük gider kalemi barınma... Ulaşımı toplu taşıma ile, uçakla vs halledersin ama maaşlı çalışana kiracı olmak eziyet.

Evi arabayı kenara koymuşsa hayatta finansal yönden korkacak bir şeyi pek kalmıyor insanın.

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Buda mı halkın yüzde 10 u..

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Fenerbahçe’de bu sezon için satışa çıkan tüm kombinelerin satıldığı duyuruldu.

Geçtiğimiz gün kulüp üyeleri için ön satış yapılırken, Cumartesi sabah 09.00’da genel satışa başlandı. Geceden itibaren kombine kuyruğuna giren Fenerbahçeli taraftarlar, saat 12.00 olmadan en düşük 2.950 TL ile en yüksek 21.750 TL arasında değişen tüm kombineleri satın aldı.
    40000/80000000=0.0005 iyi oran

7. Başkan KKM faizcilerin 1,5 puanını daha kırdı.

Yok öyle yatarak para yapmak.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

8.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    ülkede evi arabası olan herkes milyoner sayılıyor zaten..
    acaip bir durum oluştu..görünürde herkes zengin.. ama geliri sınırlı olduğu için ayın sonunu getiremiyor..
    hem mal varlığın hem de pasif gelirin olacak.. o zaman tuzu kuru dediğimiz sınıfa girersin..
     Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Milyonerlik kavramı, para gerçek para ise anlam taşır.

Bugün Zimbabwe Doları üzerinden milyoner, milyarder olan dünya kadar insan var. Hiçbir anlamı yok.

Para para olmaktan çıkınca zenginliğin tanımı para ile değil, sahip olunan mal üzerinden anlam kazanır.

Dolar 50tl olduktan sonra Türkiye'nin yarısı milyoner olsa ne olur...

Evi arabası olan bir anlamda zengindir. Bu tanım sadece Türkiye'ye özgü değil, Amerika'da da aynı. Amerika'da evi olana, hayatını garantiye almış gözüyle bakılıyor.

Bir insanın en büyük gider kalemi barınma... Ulaşımı toplu taşıma ile, uçakla vs halledersin ama maaşlı çalışana kiracı olmak eziyet.

Evi arabayı kenara koymuşsa hayatta finansal yönden korkacak bir şeyi pek kalmıyor insanın.
    1milyon doları olana milyoner denebilir

Sayfa 154/1001 İlkİlk ... 54104144152153154155156164204254654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •