Artan

126,50 10 18:10
82,05 9.99 18:10
15,21 9.98 18:10
228,10 9.98 18:10
43,46 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,89 -10 18:10
36,24 -9.99 18:10
58,55 -9.99 18:10
14,89 -9.98 18:10
80,30 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.799.570.185,17 18:10
10.527.912.186,96 18:10
9.631.158.419,50 18:10
8.376.364.987,12 18:10
8.150.498.552,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 154/192 İlkİlk ... 54104144152153154155156164 ... SonSon
Arama sonucu : 1546 madde; 1,225 - 1,232 arası.

Konu: CCOLA - Coca Cola İçecek

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    https://www.ykyatirim.com.tr/mailing...c26d5056e8.pdf

111 TL hedef fiyat vermişler… burdan nerden baksanız %50 potansiyel demek
    Dostum bunların hepsi 100 tl üstü fiyat verdi, ama düşerken bırak almayı, robotlarını aşağı doğru çalıştırdılar.
    Ama onlara 2 çift lafım var
    BANA ÇAKTIĞINIZ KAĞIT KOLA OLSUN!!!!
    , bir hastalık o bu olmazsa, verdiğiniz kağıtlar bir daha piyasaya minimum 20 sene dönmeyecek. Ve sizler için daha kötüsü her daim toplanacak,karınca misali. Hedef 25450 lot. Bu kağıdın %0.01 i benim olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Dostum bunların hepsi 100 tl üstü fiyat verdi, ama düşerken bırak almayı, robotlarını aşağı doğru çalıştırdılar.
    Ama onlara 2 çift lafım var
    BANA ÇAKTIĞINIZ KAĞIT KOLA OLSUN!!!!
    , bir hastalık o bu olmazsa, verdiğiniz kağıtlar bir daha piyasaya minimum 20 sene dönmeyecek. Ve sizler için daha kötüsü her daim toplanacak,karınca misali. Hedef 25450 lot. Bu kağıdın %0.01 i benim olacak.
    Kola harici iceceklerde isler nasil gidiyor.
    Ben de alacam cocacola ama tam zamanini kestiremedim daha;)
    Secim fln mi beklesem acaba...
    Sirketi tanimiya calisiyorum hala..syg ytd

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Kola harici iceceklerde isler nasil gidiyor.
    Ben de alacam cocacola ama tam zamanini kestiremedim daha;)
    Secim fln mi beklesem acaba...
    Sirketi tanimiya calisiyorum hala..syg ytd

Sn uzunvade, yüksekten çakmışlar bana diyorum sen bana gıcıklık yapar gibi kola alacamda tam zamanı mı, seçimimi beklesem filan diyorsun. Oldu mu bu? Hayran kaldım kendini düşünmene. Paranı faizde tutmaya devam et sen. İşmende ortaktık, ayrıldım, abadolu hayata geçtim oraya geldin ve orda ortağız hala. Kolada gelde böyle de. " alacamda alım yerinde mi? Seçimimi beklesem filan. Hayran kaldım sana. Yüksekten almış birisine böyle sormana. Yüzyüze konuştuğum birisi böyle sorsa pişkin misin derdim, kusura bakma.
    Genede şunu söyleyeyim eski günler hatrına işmende ve anadolu hayat hatrına. " çaktıkları kağıt kola olsun!!! O kadar....."

4.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Sn uzunvade, yüksekten çakmışlar bana diyorum sen bana gıcıklık yapar gibi kola alacamda tam zamanı mı, seçimimi beklesem filan diyorsun. Oldu mu bu? Hayran kaldım kendini düşünmene. Paranı faizde tutmaya devam et sen. İşmende ortaktık, ayrıldım, abadolu hayata geçtim oraya geldin ve orda ortağız hala. Kolada gelde böyle de. " alacamda alım yerinde mi? Seçimimi beklesem filan. Hayran kaldım sana. Yüksekten almış birisine böyle sormana. Yüzyüze konuştuğum birisi böyle sorsa pişkin misin derdim, kusura bakma.
    Genede şunu söyleyeyim eski günler hatrına işmende ve anadolu hayat hatrına. " çaktıkları kağıt kola olsun!!! O kadar....."
    Valla ole bir niyetim yoktu.
    Bir dudu hoca yi bir de tarila yi aklimda tutabiliyorum.
    Hafizam cok kuvvetli gorsel vs ama isim hafizam cok kotu.
    Hisse fiyatlarinin saglikli olmadigini dusundugum icin fiyatlara takilmiyorum ondan dikkatimi de cekmedi.
    Coca cola ve bosch fren ekleyecegim hisseler icin zaman kolluyorum ondan sordum;)
    Kisa zamanda bol kazanc diliyorum size...
    Ytd syg

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.

5.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Sunu da ekliyim abi anhyt vs hisseler benim 10 yildan fazla hissem.
    Ben ikinci portfoyu ytakip ediyordum birlestirdim sirketleri buyuk dususler olursa hepsine naktimi ekleme karari aldim.
    Dolayisiyla 29 a yakin hissem var hepsinde eskiciyim;)
    Takip etmiyordum cogunu asel tupras petkim vs takip ediyordum.Petkimi bosalttum cem girince ilk terk ettigim yillar sonra kagit oldu.Kademeli sattim gitti;)
    Siz bilgili bir yatirimcisiniz ogrenmeye acik bir kisiyim.bilgilerinize talibim.
    Saygilar....

Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Ortağım öğrenmeye çok açık olduğunu işmendeki sorularından belli idi. sadece sana şunu söyleyeyim ortağım. Dünyanın en iyi şirketinin ivmelenme potansiyeli en yüksek olan şişelemecesine tl ile girebilerek ortak olacaksın. CCI ı beleş olarak görüyorum. Borsada tek geçiyor ve üstüne hiçbir kağıdı tanınam. 11 ülke 29 fabrika! Artı özbekistan alımı ki rothschildler devrede alım satımda. Böyle bir şirket. TCCI (the coca cola international) CCI bilançolarını kuruşuna kadar denetleyip, ne temettü vereceğine bile karar verniyorsa adam değilim.
    Teknikci abidikler 60-65 tl diyende var. Bende 100 tl ye kazık çakar diye girdim. Ben inanıyor ve hissediyorum gidecek zaman sana kalmış, ama asla portfmyümde 29 kağıt olmazdı. 29 kağıt demek endex ortalamasıdır. Hemen sadeleştir.
    Benim gördüğüm tek sorun, bu sorun tüm sektörlerde var diyebilirim, faaliyet karlılığı anlamında tüm sektörler baskı altında… Bir ürünün taşınması, üretilmesi için harcanan enerji , hammadde vb… etkenler bilançolarda etkisini gösterecektir…

Ben Cola- Fanta- Sprite veya grubun diğer içeceklerini şahsen içmediğim için , ürün fiyatlarının artışınıda takip etmedim… Her yere gelen zam, burayada yansımıştır… Yurtdışı operasyonları özellikle nüfus dinamiği önemli… Genç nesil gazlı şekerli içecek seviyor..

Sn. RLC 44 ile aynı fikirdeyim.. Buffet amca gelse, bu şirketi paketler.. cebe atar unutur

Sayfa 154/192 İlkİlk ... 54104144152153154155156164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •