Sayfa 155/1120 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*eylül ayında global petrol arzı bir önceki aya göre 0,41 milyon varil/gün artarak 96,50 milyon varil/gün oldu- opec
    *opec: Eylül ayında global günlük petrol üretimi geçen yılın aynı dönemine göre 1,08 milyon varil arttı.
    *eylül ayında opec'in petrol üretimi 88 bin varil/gün artarak ortalama 32,75 milyon varil/güne yükseldi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*eylül ayında opec dışı üreticilerin petrol arzı 310 bin varil/gün artarak 57,65 milyon varil/güne çıktı
    *opec, 2017 için opec dışı petrol arzı artış tahminini 100 bin varil/gün azaltarak 680 bin varil/güne indirdi
    *opec, 2017'de opec dışı petrol arzının 57,69 milyon varil/gün olacağını tahmin ediyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*opec, 2018 için opec dışı petrol arzı büyüme tahminini 60 bin varil/gün düşürerek 940 bin varil/güne indirdi
    *opec, 2018'de opec dışı petrol arzının 58,64 milyon varil/gün olmasını bekliyor
    *opec, 2018'de opec dışı petrol arzının 58,64 milyon varil/gün olmasını bekliyor

NTV'de yer alan habere göre, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin 25
    Eylül'deki tartışmalı referandumunu gerçekleştiren Kürt Bölgesi Yüksek
    Seçim Komiserliği Başkanı ve üyeleri hakkında tutuklama kararı
    çıkarıldı.

*fed/evans, "abd ekonomisi için temel göstergeler gerçekten güçlü"
    *fed/evans: Doğal işsizlik oranı %4,5 civarında-bloomberg ht

*ingiltere ve avrupa birliği, brexit sonrası ticaret konusunda dtö üyelerine ortak açıklama yaptılar

*ingiltere/may, "eğer brexit anlaşması olmaz ise, vatandaşlık hakları konusunda diğer ab üyeleri ile ayarlamalar yapmamız gerekir"
    *ingiltere/may, "brexit konusunda her türlü olasılığa hazırlanıyoruz"
    *ingiltere/may, "brexit için para harcanması gerektiğinde harcayacağız"

*fed/evans, "2019 yılında yüzde 2 enflasyon hedefine ulaşmak için biraz daha parasal gevşemeye ihtiyacımız olup olmadığını merak etmemiz gerektiğini düşünüyorum"
    *fed/evans, "faiz artırmak için doğru zaman olup olmadığını bu yıl sonuna doğru dürüst şekilde tartışmak için alan var"

Sayfa 155/1120 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •