Sayfa 155/462 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon
Arama sonucu : 3692 madde; 1,233 - 1,240 arası.

Konu: KLNMA - T. Kalkınma Bankası

1. Brüt olmasa sabah taban açılışında yapıştırmistim al sat işi olmayinca girmedim
    Gün sonu nerden kapatacak acaba
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2.  Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Aracı kurumla görüştüm farklı kural yokmuş evet bugün alınan yarın satılıyormuş. Açıkçası fazla almışım dünkü aldığımın yarısını alsam elimde sıfır maliyetli mal olacaktı şimdi yarında karlı satış yapmak gerekecek onun için.. Kynin kumarbaz psikolojisi bizimkisi hocam.. Bugün açıkçası elimdekileri 34-35 civarı satarım gözüyle bakıyordum ancak seyretme stresine dayanamadım ekstradan alımda yapınca 28 ortalama mantıklı geldi.. Ya nasip bakalım
    Bu kagit yarin seni uzerse sasirma derim.bunlar dun aldiklarini bosaltiyorlar bu fiyatdan kapatsa bile yarin acilisi mutlaka asagadan acar tipki bugun ki gibi.keske almasaydin

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Bu kagit yarin seni uzerse sasirma derim.bunlar dun aldiklarini bosaltiyorlar bu fiyatdan kapatsa bile yarin acilisi mutlaka asagadan acar tipki bugun ki gibi.keske almasaydin

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nasip dostum çok fazla almadığım için sıkıntı yok karlı satarsak diğer elimizdeki zararları törpüleriz yoksa elimize ekstra mal olmuş olur ha 1 eksik ha 1 fazla

4.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Brüt olmasa sabah taban açılışında yapıştırmistim al sat işi olmayinca girmedim
    Gün sonu nerden kapatacak acaba
    burut takasa girmiş bir hisseyi almak mantıklımı sence iyiki almamışsın yarın tavanda olabilir tabanda git bir idda yap daha iyi

5. Dün alan oyak invest gedik alnus satışta ... Onların satışı biterse gider

yatırım tavsiyesi değildir

6.  Alıntı Originally Posted by T a K a Yazıyı Oku
    burut takasa girmiş bir hisseyi almak mantıklımı sence iyiki almamışsın yarın tavanda olabilir tabanda git bir idda yap daha iyi
    Dostum sabah alınırdı tabi o kadar beklemezdim 26 larda kaçardım
    Zaten brütün kötü tarafı aldığın hisse aynı seans tavan olsa neye yarar önemli olan kapanış ve ertesi gün açılış
    Tabi tavan kapatan hisse taban açsada zararda olmuyorsun
    Ben hiç almadım alırmıyım onada emin değilimama kolay kolay almam
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7.  Alıntı Originally Posted by desenat Yazıyı Oku
    Dün alan oyak invest gedik alnus satışta ... Onların satışı biterse gider

sabah tabanda sende verdinmi hisseleri

8. Bi bölümünü verdim 3 te biri hala elimde

Sayfa 155/462 İlkİlk ... 55105145153154155156157165205255 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •